min käre sambo..

Har lagt kameran nånstans och han är inte hemma heller så han kan inte ta fram dem.. Åh, jag blir tokig på den karln ibland alltså! Tur att han har sina fina sidor ibland också <3
 
Iaf så är det sjukt jobbigt att vara förkyld.. På förmiddagen så somnade jag en sväng medans Maja var VAKEN!! Jag menar, då är man slut.. Tur man att man har en dotter som bara gör hyss när mamman är vaken (haha).. Jaja. Sen sov Maja middag, vaknade i vagnen efter en timme men var fortfarande trött så frågade om vi skulle lägga oss i mammas säng en stund och dt gjorde vi. Båda somnade på 2 röda & sov 1,5 h :) SKÖNT!
 
Sen har vi inte gjort så mkt idag eller ja, mamma & hennes kompis kom på besök för att se nya lgh :) Sen gick vi ner på bättre begagnat & kikade lite. Skulle kolla efter köksstolar men hittade inga som passade oss men som tur var hittade vi annat istället.. Nämligen en vit docksäng till Maja & en sån där guldfiskskål m. en massa tillbehör också även två stora muggar (ska nog användas som skålar) :) Allt för bara 170:- :)
 
Så vi åkte till fiskeaffärn och köpte fisk & andra grejer man behöver till fiskarna. Maja ville bara ha en fisk först men valde tillslut en till :)
 

Stadsbo..

Nu är vi äntligen stadsbor igen & jag trivs superbra i nya lägenheten. Den är så fin och vi har fått mkt hjälp till att få det så fint :)
 
Midsommar firade vi hos mamma och sen på lördagen åkte jag & Emil hemåt för att börja flytten lite smått, på söndag flyttade vi nästan allt (lite kvar i förrådet), måndag var vi till Sundsvall och måndagkväll städade vi ur lgh och sen på tisdag så kom lilla Maja hem från sin semester hos mormor :) Hon verkar inte haft ett dugg tråkigt iaf.. Varit på marknad, åkt karusell, äta sodi & popko. Superbra med andra ord ;)
 
Vi försöker komma in i det nya livet som stadsbo & dt går bra förutom det att jag åkt på en förkylning :(
 
Ska iaf leta fram kameran och ge er några midsommar bilder!!

Haft besök hela helgen.

I helgen har våran lillebror varit hos. Han fick hjärnskaking i torsdags och är tvungen att ta det lugnt i två veckor och eftersom att pappa & de andra skulle resa bort över helgen så var min bror hos oss och tog det lugnt :)
Det var inte bara Tom som njöt av vara hos oss utan Maja gav ifrån sig glädjeskrik på lördag & söndags morgon när hon såg att Tom var kvar hos oss :) Haha lilla gojäntan!
Vi hade iaf fredagsmys i fredags, dukade fram chips & en marabou.. Dukade fram vid 20.00 och jag smakade lite på chipsen och åt några chokladbitar sen halv nio så sov jag på soffan. Haha, snacka störd?! Jag som älskar fredagsmys & lördagsmys nu har jag somnat ifrån eller inte varit sugen på några veckor.. Fast åh andra sidan är ju det bra också :)
Vi har bara tagit det lugnt, skjutsade andra brorsan lite, var ut till Svärisarna, Tom f& Emil fiskade lite & lite mys såklart. :)

Hos mormor.

Så nu är vi hos mormor & myser, idag ska vi in till stan och handla lite hämta min telefon osv.. Hade en riktigt surdag igår och hela dagen kändes jobbig.
Började på morgon att telefon dog, stendöd. Den hade blivit laddad över natten och så använde jag den först på morgonen sen nästan gång var den död.. Helt död. Ja, sur blev jag & började såklart att gråta. Min älskade telefon liksom?! Jag grät och beklagade mig över att den var död.. Tog ur simkortet och la den i orginalkartongen och sen åkte vi hemifrån.. Fick sedan ett tips på att man kunde tvångstarta den men då var ju jag såklart inte hemma och kunde inte göra det..
Sen så bestämde jag mig att jag skulle köra lite figthing spel på xbox-kinect när Maja skulle sova. Men NEJ, då bestämmer brorsan att han måste kolla en film på JUST DEN TVN jag ska ha fast han kunde titta upp likaväl.. Och jag menar vem orkar träna klockan typ 11 då man har småbarn som man inte vet när dem vaknar?! Aja var skitsur då med..
Sen strax efter nio så blev väl per klar, tror dem stängde av filmen eller så. Så då körde jag det där spelet (superbra träning är det iaf) och så ringde Emil och berättade att telefonen starta med tvångstartningen. Så kvällen blev ju bra ändå men jag hade ju ändå varit sur hela dan.

Ute på prommis

Just nu är vi ute på prommis för att sedan åka buss till njutånger där barnens avslutning är :)

Såhär ser vi ut!


Ledig torsdag

Idag är vi lediga, superskönt :) Vädret verkar vara lite sisådär faktiskt, ibland soligt och ibland lite mörkt ute men hoppas att vädret bestämmer sig för sol! :)

Maja sover nu & det är ganska skönt för hon vaknade nog på fel sida imorse för hon har varit ett monster till & från :p haha, hon är ju go ändå! :) Så egentligen borde jag packa ner mina porslingrejer och sånt i en kartong eftersom att vi nu har reklam att paketera porslinet i.. Men inte just nu iaf, fast å andra sidan har jag inget annat att göra heller för tvn funkar inte och inte heller ljudet på datan.

Fick lite tips på andra namn

Smulan & puppen - Jag tycker det är bra namn också att säga till barn men faller sig inte rätt i min mun ;) haha. Så snippan får det bli här hemma, hönan kommer jag absolut inte säga iaf.. Det låter alldels tokigt. :p

Vårt röriga hem

Just nu ligger det mesta i kartonger dt är bara kläder, lite köksprylar, badrumsprylar och täcken och kuddar som ska packas innan flyttlasset drar iväg ;) ska bli skönt med en nystart!

Så här ser det ut på "Majas rum" hon sover inne hos oss tills vi flyttar!


Min nya meandi tröja

Jag älskar min nya tröja på meandi & jag har faktiskt fått tag på ett turkost linne med moln på också :) loveit!


2 åringen presenter

Än så länge har vi köpt en sak & det är en handduk med smurfarna. Hon älskar ju smurfarna, pippi, bamse & barbapappa så det blir en hit tror jag ;)

Sen ska vi nog köpa en stor Pippi-docka åt henne & nå kläder med pippi :)
Vill också köpa nå pussel åt damen samt en vattenflaska från fasett med lilla my på :) Pennor ska hon också få, då hennes mamma fick lite smått psyk på att hitta pennor överallt och slängt dem eftersom ;p
Ja, självklart nån liten leksak också dock så lider hon inte av att bli utan ;)

Det blir inte så många presenter nu, tkr inte hon behöver så mkt när hon ännu är liten (dem behöver väl inte så mycket senare heller)

Könsnamn - barn

Vad säger ni att erat barns kön heter? Killar är ju ganska lätt med snopp helt enkelt. Men tjejer? Jag har valt att säga snippa för det låter mest barnvänligast och dem flesta säger det men Emil däremot tkr minnsan att vi kan säga hönan.. Men hönan, hur pinsamt är inte dt då?! Haha.

Vad har ni valt att säga? :)

Snart en två-åring.

Satan vad tiden går fort, vet att jag sagt det förr men säger det igen!

Maja blir alltså hela 2 år i augusti, var har våran lilla tjej tagit vägen tro? :)

Det är mycket prat här hemma och det blir mer & mer meningar såsom
" a ill ha" - Jag vill ha
"mamma dessen" - Mamma ledsen
"spotta mamma" - Jag spottade mamma
" mamma/pappa/namn kokig) - Någon är tokig
" ätta gage,umpa,sötte,nippa " - Tvätta magen, rumpan, fötterna och snippan.
"mamma/pappa/någon äll/öt" - Någon är snäll/söt

Mycket sånt är här hemma & nytt för just denna månad är iaf "nippa" dock låter det lite mera som F-ordet men jag vet ju vad hon menar iaf ;) Och igår sa hon för första gången: "va ä pappa?" & det sa hon imorse också :) Så kul att man verkligen märker hur fort utv. går för henne :)

Hon är också en lite pajas ibland och gör en massa konstiga "konster" ser mer ut som yogaställning kissande hunden ;) Men när hon gör dem så blir hon stolt och säger " itta mamma, itta!!" :D Så klart jag är stolt, hon är så duktig :)