♥ attans!

jag har inte orkat skrivit på ett tag för jag helt enkelt inte haft nån lust. midsommarafton var ganska bara faktiskt, hade väldigt trevligt trots att jag blev förkyld igår på dan. Nu sitter jag här med världens förkylning och mår skit. Men vi ska iväg och hyra film sen och köpa en massa götta och sen bara ligga och slappa hela dan. hur skönt som helst! ska också köpa nässpray till näsan som bara rinner och täpper ígen sig hela tiden. ska snart göra frukost och då ska jag koka varm choklad och värma kroppen lite:)

49 dagar kvar till bebis ♥

♥ det börjar närma sig.

ojoj, nu är jag redan inne i v.33, bilden är tagen igår :) tiden går fort och snart har jag min bebis här hos mig! jag längar så himla mycket! imorgon ska vi tvätta bebiskläder och sedan ska jag vika ihop dem och lägga ner dem där de ska vara. & jag längtar som tusan tills jag får bädda sängen och vagnen. snälla tiden, gå lite fortare!

 

 


♥ vart fan finns alla jordgubbar?

förmiddagen spenderades hemma i sängen vid ett-tiden åkte vi till emils syster och har varit med dem fram till klockan sju ikväll :) vi skulle ha jordgubbar men de fanns inte på en enda affär i stan, vad är det för skit? :o eftersom att det inte fanns jordgubbar så tänkte vi köpte daimtårta, men såklart fanns inte det heller! så vi köpte daimglass och åt istället, sen så åt vi mat från mcdonalds :) mums.

ikväll kommer vi nog bara vara hemma, hade velat varit till ljusdal och kollat på cruisingen men det blir nog inte så :p så det blir film & mys ist!

♥ mvc, 31+5

natten till idag sov jag verkligen inge bra, vaknade med halsbränna och illamående ett flertal gånger sen vaknade jag flera gånger utav att jag har svettats och så! usch, men jag har ändå varit ganska utvilad :)

vi var iaf till barnmorskan idag. har nu gått upp sammalagt 8.8 kg! :p bebisens hjärtslag låg på 142 och sedan kände hon ett huvud neråt så den har fixerat sig men hon sa det att barnet fortfarande kan vända sig :) längtar som tusan nu alltså! efter besöket hos barnmorskan så var vi till en utav stans leksaksaffärer där de hade konkursutförsäljning. vi köpte då ett regnskydd och en vagnleksak, detta betalade vi endast 149 kronor för :D så underbart att spara pengar :D vi fick även ett spjälskydd utav svärmor som hon köpte i sundsvall idag så nu är faktiskt allt klart för bebisen :D:D


♥ bild på magen.

jag lovade ju att lägga ut en bild på magen idag och här är den. Jag går in i vecka 32 idag & har bara 62 dagar kvar tills bebisen kommer. jag längtar kan jag ju lova! jag tänker ofta på vad det kan vara för en filur inne i magen, vem h*n är lik och personligheten. jag tror att det är en tjej inne i magen, men har inte köpt nå tjej eller kill kläder :p jag bryr mig inte om vad det är för kön bara bebisen är frisk! :)


♥ gårdagens shopping !

igår var jag och min älskling till sundsvall och handlade. 2 par linnen och 3 par klänningar följde med mig hem men det var det enda jag köpte åt mig själv. sen handlade jag en del till bebisen på ikea - bäddmadrass, kudde & en badbalja. en babybadstol köpte vi också!

bild på mina kläder fast en klänning saknas för jag hittade ingen bild på den :p

 

vi byter vecka idag också så jag ska ta en bild senare idag och lägga upp! :)



♥ en dag kvar..

idag var det skola, hände inte alls nå mycket där och sedan blev det stan en sväng med josefine och då köpte jag ett insektsnät till barnvagnen. sen gick jag själv en stund och hittade två bodysar till bebisen en grön och en turkos, finfint! :) efter det var jag med mor & lillebror ett tag. jag & mamma var till försäkringskassan så jag fick veta lite mer om hur det ligger till osv. ska försöka hinna med syven imorgon och fråga om jag får något studiebidrag eller ej :p jobbigt det är att springa runt till 13019401 människor :p

imorgon är det sista dagen med min klass, sista dagen! fatta vad jag kommer att sakna dem... :/ det ska bli underbart härligt med sommarlov men samtidigt är det sista dagen med klassen.. FY!

♥ skola, stan & hem.

det är väl dagens planer, ska gå på stan med lillebror min för att hitta nån fin present till våran mamma. sen ska jag väl hem och laga mat, pasta med skinksås blir det idag!

igår var iaf en bra vanlig dag men en sugig 2,5 års dag. maten hos svärmor var god fast sallade var godast tyckte jag. sen åkte vi hem och min underbara pappa kom in till stan för att skriva under ett papper åt mig, synd att man inte är arton än -.- men det var i alla fall väldigt snällt utav honom :)

jag & min pappa för ett par år sen ♥


♥ G!

dagen började iaf hur bra som helst kom till skolan och då hade vi samtal om det nationella provet som vi hade i fredags samt om betyget i Ma B. SJÄLVKLART varit jag ett poäng från godkänd på det :o men jag kommer att få G i kursen iaf, för hon gick igenom talen med mig och då kunde jag ju ;o så hon sa ; jag sätter g på dig. men det är ett svagt g, men jag vet att du kan iaf :) det gjorde min dag kan jag lova! :D slutade 11.40 idag och har varit hemma sen dess ;p efter tre kommer emils mamma och vi ska åka och handla lite sen ska vi till via och laga mat.

jag är överlycklig för mitt G just nu =)

♥ 2 år & 6 månader.

jag älskar dig emil ♥


♥ helgen är över..

helgen har i alla fall varit ganska bra. hade nationella i fredags i Ma B och jag hoppas det gick bra. får veta resultatet imorgon tror jag. igår var vi med emils mormor & morfar hela dan och de bjöd oss på glass på skutan. jag var ju hos tandläkarn igår också och det tog 5 min sen var det klart :) hade fina tänder så jag behövde inte röntga! på kvällen åkte vi en sväng till abbe på hans 20 års fest.

sen idag har jag faktiskt sovit mest hela dan tkr jag! vaknade klockan nio sen la jag mig vid tio igen och sov till halv tolv! :o sen så var vi till via en stund och sen åkte vi hem och då sov jag en stund till. haha! nu ligger jag och emil & mumsar godis fast jag mår illa! :)

nu är det bara 4 dagar kvar tills det blir sommarlov & jag har inga planer alls inför lovet. men det kommer nog :)

♥ vecka 31.

måste bara säga att tiden har gått väldigt fort :o men jag är glad att jag har haft en sån bra graviditet hitills, jag menar lindrigt illamående, inga kräkningar, ingen foglossning, knappt nå sammandragningar, få gånger halsbränna m.m :D har mått som bäst under den här tiden :)



♥ skoldax!

nu ska jag snart ta bussen till skolan, ska bara sminka mig och fixa håret :) idag blir det nog en ganska bra dag tror jag faktiskt. efter skolan åker jag till min pappa, vet inte vilken tid dock eftersom att jag måste vänta tills emil slutar för vi ska nämligen byta säng med han :) vi ska byta till en lite mindre så att vi får lite större plats i sovrummet. & jag bad min pappa om pannkakor men vi får väl se hur det blir, hihi.

hej så länge!

♥ äntligen hemma.

nu är jag hemma efter en skoldag + en handledarutbildning!

skönt att äntligen ha denna handledarutbildningen klar så snart får jag ge mig ut & köra lite. skoj! det blir nog inte ett körkort i år i alla fall men det återstår ju att se faktiskt. det beror ju helt på om jag orkar och hur det går ekonomiskt.

hann i alla fall vara ledig en liten stund mellan skolan & handledarutbildning. under den tiden blev det för mcdonalds med familjen och sedan dollar store. fyndade faktiskt 3 par strumpbyxor där för 20 spänn.

men nu ska jag kolla lite på familjeliv m.m & sen duscha och sedan sova!

♥ tisdagkväll

tisdagkvällar är det bästa som finns ända tills nästa vecka eftersom att det är säsongavlsut på desperata ikväll :( menmen, vi ska nu åka till mormor & morfar och kolla på desperata & jag tar med lite kakor som jag har bakat nu ikväll :) gott!

kommer nog inte skriva nå mer så godnatt!