Lekplatsen i onsdags


Bestämda damen i gummistövlar


Finaste <3

Bild från lördags! Älskar den här fina tjejen och är dökär i tröjan!!


Playdooh lera

Idag har vi gjort egen Playdooh lera, busenkelt :)

2 dl salt
5 dl mjöl
2 msk citronsyra
3 msk olja
5 dl kokande vatten
Karamellfärg

1. Blanda ihop det torra ingredienserna.
2. Blanda ihop de blöta ingredienserna.
3. Rör ihop allt till en deg och låt sedan svalna :)


Bananmys

Här är vi vakna och äter banan :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1384180/images/2012/pic_199302760.jpg" class="image">


Dagiskläder vs vanliga kläder?!

När jag kollar på facebook-sidorna jag är med på så finns det liksom dem som skriver typ : Dagiströja,Dagis-skick osv..
Är det många som har separata kläder för dagis & hemma? Hur gör ni?

Maja har lika kläder som hon har hemma, jag klär henne fint vissa dagar och myskläder andra dagar. Märkeskläder ibland och vanliga ibland. Kläder är väl till för att användas? Och dem blir lika smutsiga, blöta & nerkladdad på dagis som hemma :p Så jag förstår inte vitsen men dagiskläder & hemmakläder.


Stan!

Idag har ju vi varit på stan och uträttat lite ärenden :)
Var på skolan där jag lämnade in mina praktikpapper och sen var jag till rektor/rektorassistenten och fick mitt slutbetyg, äntligen! När jag tog studenten fick jag enbart ett samlat betygs-dokument men nu har jag ett slutbetyg :D
Sen lunchad/fikade vi på stan, lugn nu.. Jag fikar ju inte på veckorna så jag köpte bara plättar m. sylt & grädde till mig och Maja :) Maja var så generös att hon bjöd på EN utav 6 :p haha, gofisen. Vi iaf där med Josefine, Joel, Alexander och nån till.. Haha, förlåt men jag fick aldrig nå riktigt namn på honom bara Linkobert?! Men det tror jag inte så mycket på..

Sen blev det af och skrev in mig där. Och sen till banken och bytte kort, från mitt Maestro till ett Mastercard + att jag blev nyckelkund.. Vad nu det innebär, haha.

Också hämtade vi pappan sen och åkte på BättreBeganat, fanns så mycket fint jag ville köpa men det tillåter i plånkan just nu.. Kanske sen nån gång :) Men vi hittade en trehjuling åt Maja, ni vet en som är typ järn/metall? Har varit ute efter en sån men hittar ju typ bara plastskitcyklar :p Den var gammal och solblekt men så fin, lite färg på den så! :)

P.S DEN ÄR ROSA!!!

På väg till stan

Sitter och väntar på bussen till stan medans vi väntar så övar vi på att prata lite, just nu tycker maja om namn, speciellt sitt eget.
Jag - vad heter du?
Maja - aja!
Jag - vems är det här då?
Maja - ajas!


Boxercise

Idag var jag och Josefine tills enånger och tränade boxercise, skitrolig träning var det :) vi skrattade typ hela tiden och svettades som två grisar, jättekul var det :)


Lamm

Idag har vi hälsat på två nya lamm :)


Göttans ;)

Det blev vaniljbullar, vitchokladbullar, pistasche bullar och sockerkringlor ;)


Bullbak på g!


Varit på badhuset

Nu har vi varit på badhuset med mormor/mamma och sitter utanför och väntar på mormor :)


Jobbet

Sitter på jobbet nu och har lunchrast medan alla barn sover :)
För övrigt har jag varit utan onödigt socker i 5 dagar eller efter idag blir det 5 och det känns jättebra, haft sötsug 2-3 ggr bara :) har ätit lite kolhydrater till maten så att sötsuget inte skulle komma på ;p ätit typ 0,5-1 potatis och en halv Maja portion pasta typ :)
Sen har det blivit simning två dagar, magträning två dagar och sen en extra promenad utöver alla till bussen, affären, på stan och när Maja ska sova :) plus att vi ska träna ett pass på söndag också, sen kanske jag simmar lite ikväll. Får se helt enkelt :)
Men imorgon ska jag äta gott iaf :D


Skitungen

Hittade Maja ute i sin vagn idag :) hade ena balkongdörren öppen och så gick hon ut där och jag stod vid den andra dörren :)