Nya skor.

Blev sundsvall en sväng idag med Emil, Maja, Emils mamma & syster och Julia! Var på ikea där vi köpte två bokhyllor, tavellister, galgar och så var det nå mer :p Sen blev det biltema och rusta, sen Max och jag åt en sallad :) Sen innan vi åkte hem så var jag in på skopunkten och köpte lite skor, två par till Maja och ett par till mig :) Länk till ett par av Majas skor. Köpte ett par i storlek 19 och dem verkar hon kunna ha ett tag, haha :)
Har nyss varit på ett Zumba-pass, var inte lika jobbigt som sist men det var fortfarande jobbigt! :p

Imorgon ska jag köra på en hemmadag eftersom att jag inte har varit hemma på flera dagar typ, känns det som iaf. Så imorgon ska jag städa och promenera.


Gullungen!

Maja vaknade nyss och ville ha välling. Vi låg på soffan medans emil gjorde vällingen. Helt plötsligt lyfter hon upp huvudet och ler åt mig och sen spelar hon på läpparna (ni vet, gör ljud och drar fingrarna på läpparna typ) och lägger sig ner igen, vilken tok-tjej jag har fått! :) Haha, det var så gulligt! :D

jag älskar er <3

Nya bralls.

Idag skulle vi egentligen vara hemma på förmiddagen men vi följde med Emil till via istället. Vi gick på promenad och möblerade om balkongen/uteplatsen där. Sen åkte vi till stan och jag sprang in på HM och köpte ett par "träningsbyxor" fast det är mer som tunna mjukiskar som slutar strax under knäna, supersköna! Kommer att vara perfekt nu till våren/sommarn då jag är ute & går :) Och då jag dansar Zumba :p Sen träffade vi Jessica som hade varit på MVC och hade en jättefin rund liten mage :) Sen var jag på MVC och fixade nya ppiller samt att jag fixade en remiss till dietisten. BM tyckte egentligen inte att jag var nå direkt överviktig att jag behövde gå till dietisten men det tyckte jag :p Men mest så vill jag få bra tips på bra matvanor och bra motion som är liksom gjorda för mig :p

Jag ska snart natta Maja och sen ta en kort promenad och handla lite Coca Cola zero :D:D Haha det är nog enbart därför jag går den promenaden!

Zumba!

Nu har jag varit på mitt första Zumba-pass och det var riktigt roligt! :D Haha sjukt jobbigt var det men kul. Man rörde sig exakt hela tiden! Blir ett pass på torsdag-kväll också.

Maja sov när jag kom hem, jag som hade velat krama och pussa på henne.. Men jag gav henne en puss när hon sov och sen när hon vaknar för välling så får jag mysa lite då! :)

Just det ja, jag gjorde ju ansiktsbehandling idag. allt var skönt förutom när hon plågade mig genom att klämma pormaskar och noppa ögonbrynen, fyfan alltså vilken jävla smärta!! Haha, det tyckte då jag var värre än när jag födde barn. Men nu är jag fin i ansiktet i alla fall hyfsat fin :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är en SVETTBOMB! :D:D

Måndagmorgon

Godmorgon! :D

Jag fick sova till åtta i dag, skönt!

Idag ska vi in till stan och storhandla, det behövs verkligen haha. Klockan ett ska jag på ansiktsbehandling kommer att vara fruktansvärt skönt hoppas jag. Haha ikväll ska jag iväg på en zumba-pass, det kommer ju att se superlöjligt ut! :p Men det är nog kul !

Tänkte också berätta att Maja far runt som en tok på golvet nu och håller man i henne på golvet så vägrar hon att sitta, hon ska gå! :p Så nu kommer mamma att få extra motion ;)




Bloppis!

Nu har jag gjort som Carro och rensat bland bebiskläderna så tänkte testa att lägga ut dem här! :) Carros bloppis har ni här! Om ni vill ha bätte bild sen så kan jag fixa det & om ni vill ha det hem till er så betalar ni frakten :) Fläckar kan finnas men har inte sett något om det inte står.


Tunnare jackor



Mysdressar, 1 kvar.

Mjuka byxor & mjuk jacka och 2 bodysar



3 kortärmade och 3 långärmade, om du vill köpa alla 40:-



Barbapapa set i strl 50 även en mössa som jag glömde ta kort på, tröjan är oanvänd.




Byxdressar, på den till höger finns det en fläck!


Byxor, längst ner i mitten är SÅLD



Byxor med fötter, de rosa använda 1 gång och de vita med rosa stjärnor oanvända.



2 kortärmade bodysar, 2 långärmade bodysar och två tshirtar.


Den rosa står det 62/68 på men är mer som 50/56 och är oanvänd.



En tjockare tröja och en klänning samt nå vita skor.


Strumpbyxorna 5:-



Om ni är intressade av kläderna så kan ni mejla mig: [email protected] eller kommentera här! :)

Myskväll.

Maja somnade vid halv sju, hon var arg, ledsen och trött stackarn, haha. Hon somnade på mitt bröst när jag försökte lugna ner och trösta henne. Mamma älskar dig! <3

Nu ikväll ska jag & Emil mysa med chips, dip & godis. Underbart! :D Fast det vart inte double cheese chips utan det vart spicy mexican, jag fick lite beslutsångest på affärn för jag tycker att båda är grymt goda :D Imorgon ska jag iväg på loppis i via och så ska Emil & hans pappa tapetsera i köket, kommer blir superfint! :D Ni ska jag få en före och efterbild imorgon!

Hoppas att alla får en bra kväll & glöm inte att släcka ner vid 20.30, vi kommer släcka alla lysen men tvn får vara igång :)

Dagens fynd

Har varit på klädbytardag på missionskyrkan och håsta kyrkan, hittade inte det jag sökte efter för det fanns nästan ingen sånt men hittade en massa annat! :D Kläderna i 86/92 ska läggas ner i förrådet och resten ska tvättas och sedan användas :D

 

räknade till 42 plagg förut men dt vart 36 nu, så jag vet inte men betalade 270 kronor för detta :)




Lördag :)

Idag vaknade Maja 05.20 så då fick hon ligga brevid mig i sängen i hopp om att hon skulle somna om, men icke sa nicke! Klockan 6 gav jag upp så då gick vi upp och hon fick leka och låg i soffan :p Haha, men jag är inte så trött ändå faktiskt :)

Nu håller jag på att koka ägg till frukosten och sen ska vi fara in till stan på klädbytardag och sen ska vi till Emils morbror som fyller år idag :) & innan vi åker hem ska jag på ica maxi och köpa jordnötsrutor & double cheese chips :D Mums!! :D Kanske vi hyr någon film också!

Jag kommer att knäppa kort på allt jag köpt sen och visa er samt så ska ni få se hur fint det är i vårt kök för tillfället!
Vad ska ni göra idag? :)


7 månader!

Idag blir lilltösen hela 7 månader, kan inte förstå det! :)

En del som Maja kan
Åla sig framåt och bakåt
Stå i krypställning men hon får bara med sig ett ben och en arm ;p
Sitta själv
Göra bubblor med munnen
Går sakta när man håller henne i händerna
Säga mamma & pappa


Jag älskar dig min lilla prinsessa <3

Nystädat och om-möblerat!

Idag har vi städat vardagsrummet GRUNDLIGT och emils mamma möblerade om i vårat vardagsrum :) Än så länge är det lite ovant men det var mycket bättre plats för Maja att springa runt på! :) Vi var också och hälsade på emils farmor som fått kommit hem från sjukhuset och rehab idag, kul att se henne lite piggare. Var ju och hälsade på henne på sjukhuset en gång och då var hon inte alls nå pigg.

Sen idag har vi inte gjort så mycket, fyndat en bygel till tripptrappstolen som vi ska långlåna (läs ) av pappa. På tradera går en sån bygel med rem på ca 300-400 kr men vi fyndade en för endast 60 kronor nere på Bättre Begagnat (under träffpunkten i stan). Så nu är jag nöjd! :)

Maja var ledsen ikväll och vart arg när hon fick välling, hon drack kanske 5-10 ml. Så då gjorde vi gröt istället och det gick glatt ner i magen och hon somnade som en stock efter det!










Bilder på Maja från igår & idag! Jag uppdaterar inlägget om när Maja åt blodpudding alldeles strax!

Denna dag.

Idag har vi då varit på bvc och tandis, sen har vi varit hemma och gått på mammagrupp! :) Dock så var det bara jag och frida med småttingarna där fast Louise var där och hälsade på med sin lilla bebis! :)
Idag fick Maja är blodpudding för första gången men jag tror inte det var någon riktigt hit haha, hon vägrade öppna munnen efter hälften så då tänkte jag att hon kan få testa äta själv men hon lekte bara med maten fast det gör ingenting! :) Satan också, kom på att vi glömde borsta tänderna på henne ikväll men då får vi börja med dem rutinerna imorgon helt enkelt!





Dagens plus var att vid 18.15 fick jag ett litet kusinbarn, en liten tjej! :D

rubrik.

Jag är mamma åt världens underbaraste dotter! Jag ångrar inte en sekund av att jag behöll henne, livet rullar på lika bra även fast jag nu har ett barn med mig. Jag vet att vissa tyckte att jag var för ung och inte mogen, men jag tycker att jag var redo att bli mamma. Ibland frågar vissa mig hur det känns att vara en ung mamma och vad ska jag svara på det? Jag vet ju knappast hur det är att vara en gammal mamma.

BVC - besök.

Idag var vi på BVC, 7 månaders koll + tandis.

Maja väger 8750 gr och är 69.5 långt och hon följer sin kurva perfekt! Hon ligger strax över det tjockaste strecket :) Frågade lite om Majas matvanor, hur mycket man skulle ge och så, hon tyckte vi kunde ge en hel burk med mat eller våran mat till lunch/middag och då räcker det alldeles utmärkt med frukt som mellanmål :) Hon tyckte också det var bra att hon inte dricker nå mycket välling och att hon inte äter på nätterna :)

Hos tandis gick det också bra, vi fick reda på lite om hur man borstar och vad man ska undvika för att tänderna ska må bra, ganska självklara saker. Så fick Maja en tandborste också!

Jag är så himla stolt över min dotter, som växer som hon ska och är frisk & har matglädje! :D Och att hon är så stor i sättet, kan sitta själv och ålar sig, pratar och donar :D Så stolt mamma <3 Jag älskar dig min underbar dotter <3


Hungrig som ett as.

Jag har inte ätit nån middag idag. varför? Ingen aning :p men nu är jag iaf SUPERhungrig, jag har gjort en fruktsallad som ska ätas till Desperate Housewives, ska bli så jävla gott! :D

Idag har vi varit i stan och träffat faster och kussen, vi lunchade och gick runt lite på stan :) Maja fick en ny mössa :D Och så kollade vi på bebiskläder för min andra kusin har BF denna vecka, tror jag? Iaf så tycker jag att det är så sjukt mysigt att kolla på alla dessa bebiskläder! :)

Maja har varit på ganska bra humör hela dagen, hon var lite gnällig men det är ju inte kul att sitta i vagnen hela tiden när mamma ränner på stan :p Men kan säga att hon somna direkt när jag la henne, jag la ner henne och gav henne nappen & det vart knäpptyst på en gång :p Det är faktiskt rätt så skönt att vi inte har behövt bråkat när det är läggdags, för det mesta är det bara att lägga ner henne så somnar hon! & hon vaknar bara 1 gång nu på natten, en enda gång!! Dock vaknar hon runt 6-7 men man kan inte begära att hon ska sova mer heller, hon har ju sovit i nästan 12 timmar :p