♥ ett tag sen.

nu var det ett tag sen jag skrev här och jag vet egentligen inte varför jag inte skrivit, sitter ju vid datan varje dag :p men det som har hänt sen jag skrev sist är ju att maja har blivit en hel månad, lillhjärtat ♥. sen har vi varit och kolla på en större lägenhet, en trea. den var bra i storleken och sånt men blev dock besviken då beskrivning löd;

"Nybyggd lägenhet med öppen planlösning. Tvättmaskin och torktumlare i badrum, dusch. Ljus och fin lägenhet med uteplats i söderläge!"

familjen som bodde där hade bott där sen 94, tvättmaskinen och torktumlarn - vettefan var dem var, uteplatsen var ingen uteplats utan en balkong -.- undra vad hudiksvalls bostäder tänker med egentligen.. men vi har i alla fall tackat ja utifall vi skulle få den och då ska vi tapetsera om isf!

jag tänkte ev. skriva förlossningsberättelse imorgon, men vi får se vad som hinns med :D


mitt lilla hjärta, jag älskar dig ♥♥♥



♥ nu börjar jag plugga igen!

idag var jag på möte igen, på skolan. & jag fick göra som jag ville! :D alltså bara läsa BF-ämnen detta år och resten nästa år. men jag tar studenten till våren! :) nu har jag fått massa uppgifter som ska jag göra hemma, jag tror faktiskt att det kommer gå bra. det känns bra iaf! :) nästa möte på skolan blir inte för ens vecka 45 så hoppas jag har kommit en bit på vägen då ;)

vi gick på stan med emils syster och systerdotter idag efter mötet, jag köpte en tröja och en klänning till maja i förebyggande syfte eftersom att det var storlek 68 på dem. köpte dem mest för att det var rea på dem :D hon fick även två par strumpor.



här ser man Majas fina surläpp som hon har ärvt utav mig! :) sötnos♥

♥ egen tid.

ibland är det skönt att ha lite egen tid, som jag har nu. då jag bara kan ta det lugnt och slappna av. emil ligger & sover med maja just nu och det tror jag inte han har något emot. själv så tar jag det lugnt, tittar på tv, sitter här och borstar håret. ska snart ta mig en dusch.

jag älskar att vara med emil och maja men ibland behöver jag en stund för mig själv. & den stunden kan var 5 minuter, 1 timme eller mer, mer behövs inte för att varva ner lite! :)




♥ söndagkväll.

det vart inte att vi tvättade idag eftersom att det inte fanns någon tvätt-tid, men imorgon fanns det så det blir tvättning då. vi var istället hos emils morfar & mormor hela dagen också fick vi kalops till middag. hur gott som helst!

maja sov till klockan nio ikväll, då fick hon bada och äta sen har vi lagt henne i sin säng och nu sover hon & har gjort det i en halvtimme nu ungefär. hon är så duktig som kan somna i sin egna säng redan :) plus att hon sover så bra också! ♥

maja sötnos - en vecka gammal på bilden

 

nu ska jag ta och göra toast för jag är hungrig!


♥ vad ska vi göra idag?

jag & maja sitter i soffan och myser till bolibompa fast vi ska snart lägga oss i sängen och mysa istället. idag blir det en hemma dag tror jag, med städning och kanske tvätta lite?! hemskt tråkigt men det är ju sånt som behövs.

min gojänta ♥


♥ shopping!

det blev sundsvall igår! :) vi kom hem lite sent efter som att vi svängde in till svärmor på vägen hem och sen när vi kom hem åt jag sen somna jag på soffan :D jag hittade i alla fall det jag skulle ha i sundsvall nämligen två mössor till maja som hon kan ha i vinter. en rosa & en vit, den hade kostat 99:- styck men fick båda två för 18 ynka kronor. rea är underbart! :p

idag ska vi till via och äta middag & sånt men nu måste jag gå och vrida igång mobilen åt maja!

♥ trött pojkvän och trött dotter.

nu ska jag väcka emil som återigen har somnat på soffan med maja..typiskt han! vi ska ner på försäkringskassan och lämna lite papper.



jag älskar er ♥

♥ vad händer idag?

har varit vaken sen klockan sex med maja, men hon sover nu och emil också. idag vet jag inte om vi ska haka på elin och tobbe till sundsvall eller om vi blir hemma bara. vi får se hur dagen slutar! :D jag ska  i alla fall börja dagen snart med en riktigt god frukost. mannagrynsgröt och limpmacka & ett glas juice på det, mums!

jag är i alla fall lite smått sugen på att skriva om förlossningen men vet inte om någon är intresserad av att läsa. tycker det är lite onödigt att skriva om den om någon inte är intresserad :p haha.

♥ jag vart så full i skratt..

imorse när jag satte mig vid datan och kollade facebook då jag hade fått en vänförfrågan från min far! :D hahaha

sitter här med min underbara pojkvän och kollar lite smått på filmen Patrioten som går på 6an just nu. Alldeles nyss var Tobias och Elin här & hälsade på. & eftersom att dem vela ha kladdkaka så bakade jag en idag! jag tror att dem tyckte den var god :D

Vår älskade dotter ligger i sin säng och sover så sött. Hon var vaken i flera timmar innan hon somnade så hon kanske sover länge innan det är dags att agera mjölkmaskin! ;)





försökte ta en bild på henne här om dagen när hon log men hon viftade bort telefonen med händerna så det blev som det blev :D <3<3

♥ våran duktiga tjej.

har nyss matat mitt lilla hjärta och bytt blöja på henne så nu ligger hon med emil i sängen. hon har nog haft ont i magen för jag har bytt tre fulla bajsblöjor sen klockan tre & det förklarar varför hon var lite grinig igår. stackarn! men hon har sovit bra inatt och hon är så duktig för efter jag har ammat henne på natten så lägger jag henne i sin egen säng och då somnar hon där alldeles själv :D duktig tjej! även att maja blir tre veckor idag, det känns som att hon har varit med oss hela tiden. jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne och då har det bara gått tre veckor, helt ofattbart hur mycket en liten person kan påverka en så mycket! ♥♥

är lite hungrig så funderar på att ta lite frukost och äta den här framför datorn och tvn, sen ska jag & maja gå ner på affärn tror jag :)

♥ en lugn dag.

idag har vi inte gjort så mycket här hemma, men det har varit skönt. min förkylning är på bättringsvägen! :) imorse tog jag maja i barnvagnen och gick till ica för att köpa bröd, sen har vi åkt runt lite också har mamma varit här och pappa. alltid trevligt när de kommer ♥

imorgon måste vi på affären igen för att köpa mjöl och socker eftersom att vi ska få besök som vill ha kladdkaka :p vi ska nog också på försäkringskassan och lämna ett papper.

just nu försöker vi att natta maja, hon är övertrött och somnar fem minuter & sen vaknar hon igen. men tror hon har somnat riktigt nu i alla fall.


jag & maja imorse, älskar dig ♥

♥ hunger?!

sen jag började amma så är jag hungrig nästan intill hela tiden och sjukt godissugen :o förstår inte, jag äter mer nu än när jag var gravid ju. kanske därför jag har ganska mycket mjölk åt maja. men måste i alla fall sluta med godiset och på torsdag blir det, då har det gått tre veckor sen förlossningen så då ska jag sluta med godis och chips :) hoppas jag lyckas med det nudå! jag hade ju slutat innan förlossningen sen så började jag igen.

nu försöker vi att natta maja, hon fick mat vid åtta och då tömde hon båda bröstena och nu är hon hungrig igen! :p det är bra att hon äter och går upp i vikt tycker jag :)



♥ studier.

idag har jag varit och pratat med min mentor om hur skolan blir för mig detta läsår. & om jag kan göra så som jag tycker känns bäst för mig så blir det skitbra det här. jag tror faktiskt jag kan klara av det! mitt mål är att klara kurserna med ett G. Självklart hade högre betyg varit bra men då måste jag gå i skolan väldigt mycket och det kommer nog leda till att jag blir för stressad. Men nu kan jag vara hemma med min dotter samtidigt som jag håller på med studier. På tisdag ska jag till skolan igen och förhoppningsvist har vi fått reda på om jag kan göra som jag vill då.


♥ ingen lust.

jag har ingen blogglust alls just nu :p
maja sover så jag ska passa på att mysa med min man.



bjuder på en bild från helgen då min mamma badar älskade maja ♥♥

♥ fotografering.

god morgon!

jag är vaken och har varit det sen klockan 6 men nu känner jag att ögonen blir tunga haha. klockan 11 ska vi fotograferas så vi blir med i tidningen och så, innan dess ska vi inte göra så mycket men efter ska vi åka till emils moster i Hånick och hälsa på lite. Sen tror jag inte att det blir något mer.

Gårdagen bjöd inte på så mycket mer än tvättning, tyvärr.

undra om jag ska sno maja utav emil och lägga mig i sängen och gosa?! ;p