Mamma & Maja-bus!

När pappsen inte är hemma så passar Maja på att busa ;)


Mellis i soffan! :)



Visste ni

att förra veckan var det en som ringde mig & jag svarade: Sara. Hon i telefon b; Ja, Hej är det Viktor? Haha, då sa jag skitsurt i telefon - Nej, det är SARA. Haha, sen en minut senare ringer samma människa upp igen och frågar efter Viktor?

att varje gång jag ska logga in på bloggen så skriver jag fel lösen! Haha :D

Promenad förra veckan.


Ny pyjamas.


Försökte ta kort på Maja i sin nya pyjamas igår men det gick inte så bra :p Den är i storl 86/92 så den är ganska stor :p


Aha.

God förmiddag! :)

Maja & jag har en hemma dag idag, vi har varit till stan en snabb sväng med Emil. Emil åker iväg och jobbar vid två så vi ska vara hemma och mysa :) Vi tar nog en promenad eller så :) Det har inte blivit någon träning denna vecka men det kanske är lika bra för då hade nog min förkylning varit värre :p Men ska ev simma imorgonbitti :)


Nu är vi redo för vintern!

Gosar med nyaoverallen :)

Köpte denna overall från en privatperson kan man väl säga?! :p Haha, låter ju hur töntigt som helst.. Men i alla fall, en vinteroverallt strl. 80, PoP 150 :- Bra deal tycker jag :) SOm ni ser på bilderna är den stor på Maja men hon kommer säkert att växa i den, den är ju inte alls lika stor som dem hon har i 86 :p


Me & I


Den här klänningen vann jag på tradera för 39 kr :D Den är superfin och i nyskick :) Det var också denna som hade en fettfläck men den har försvunnit efter att jag använt YES, fick det tipset utav en på facebook :D


Lördag 24 sept.


God morgon..

Majas magont verkar ha försvunnit men snorig är hon fortfarande så vi blir hemma idag :) Rekrtyteringen har flyttat fram mitt möte hos dem men det gör inget för då kan jag ju vara med Maja istället.

Får se om vi sitter hemma hela dagen eller om vi faktiskt kommer att göra nånting, haha. Hon är ju pigg i övrigt så jag vet inte, kanske skulle gå på stan då isf.. :)

hej hejdå.

Hejsan!
Det var nån dag sen jag skrev nu men har inte hänt så mycket, har lite kort att visa på vad jag köpe på klädbytardagarn men det blev inte så mycket, ska på en till på lördag :)
I måndags runt 07.40-07.45 ringer dem från rekryteringen och undrar om jag kan jobba, så det gjorde jag. Jobbade 8-16.30 :)
Idag är Maja sjuk, hon är supersnorig och har ont i magen så vi är hemma. Nu sover hon efter att hon hysteriskt grät och slogs, gud vad synd det var om henne.. Det gjorde så ont i mitt hjärta så efter ett tag var vi två som grät :p

Men nu ska jag lägga mig på soffan, kanske updaterar senare :)

Tävling - Elodie Details.

Jag tävlar om en valfri åkpåse från Elodie Details hos Agnes!


ROADTRIP!!

Hej!

Nu är jag & Maja hos min mamma. :) Imorgon ska vi iväg på en liten bilresa, närmare bestämt är att vi ska på klädbytardag i Harmånger och i Enånger, samt på affärer i stan :) Ska bli kul! 

Det som jag ska leta efter:
Overall strl.80
Fina pyjamasar
Skor
Ryggsäck (vet inte om det finns men kan väl kolla iaf)
Kläder med mumin,pippi etc.
Söta kläder! :)

Hihi sen hittar man ju alltid mer än vad man letar efter ;)
Jaja, nu ska jag strax sova.. Var upp tidigt imorse och simmade och skolan på det så det ska bli skönt med lite sömn! :)


22 september!

Godmorgon allihopa! :)

Idag så är det dagis som gäller för Maja och jag ska rensa lite bland hennes kläder, ska ju på klädbytardagar så måste göra lite plats. Det är faktiskt mycket av hennes kläder som jag inte använder och inte kommer använda.. :p
Sen vi halv tre ska jag & Josefine simma lite, sen kommer Julia (majas kusin) mot kvällen och ska vara med oss ett tag.


Fettfläck!

Någon som har ett bra tips på att få bort fettfläckar?! Har testat vanish-spray + pulver men det har inte funkat!
Så någon kan väl ha ett bra knep ?!