♥ allt är klart för dig, hjärtat.

nu får bebisen ta och komma ut tycker jag! :)

allt är ju klart för h*n att komma.. sängen, vagnen, leksaker, kläder, bilbarnstol m.m :) JAG VILL HA DIG I MIN FAMN NU BEBIS ♥
jag hoppas att jag inte behöver ju hela tiden eller nå övertid heller för den delen :D haha.

♥ vi älskar dig bebis ♥



100% kärlek. du, jag och bebis ♥

♥ jag väntar & väntar.

jag har ingen blogglust alls.. jag vet liksom inte vad jag ska skriva eller så. det börjar iaf närma sig nu, 15 dagar kvar till BF. jag har en massa mensvärk och en massa ryggvärk, så jag hoppas att dt är början på nånting :) allt är ju färdigt för bebis! köpte två blöjpaket igår till bebisen och så har vi fått lånat en del bebis kläder av kusinen min. det är bra att vi kan låna lite eftersom att de växer så fort i början :) jag får seriöst spunk på att inte ha min bebis nu, jag har så tråkigt om dagarna när jag bara väntar och väntar, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;)



magen nu i v.38 :)

♥ klar!

nu har jag städat allt förutom köket, emil får vara med när jag gör det :) eller jag har inte städat riktigt klart, har skurning kvar i hall och vardagsrum tänkte ta det nu innan vi åker till min mamma för idag fyller min bror år! Så grattis per :D jag har med mig fina presenter i rosa papper med hjärtan på. hihi! sen efter vi har varit hos mamma ska vi till emils mormor som också fyller år idag. så grattis till henne med! :)

nu ska jag borsta tänderna, dammsuga en extra gång och sen skura :) puss!

♥ ojdååå..

när jag höll på att städade och flytta omkring allt så lät det POFF! tvn och golvlampan dog på en gång. sen nu märkte jag att det inte heller finns lyse på toaletten, i sovrummet eller hallen. det finns ett uttag som funkar i vardagsrummet och i köket funkar allt tror jag, sen är resten dött! haha. emil skulle försöka komma och fixa det. inte fan gör jag nåt sånt heller :)

har rensat alla påslakan, lakan, örngott, gardiner, dukar och handdukar nu :D jag är så duktig! ska snart forsätta men vet inte riktigt med vad.. tror jag tar toaletten faktiskt!

ha det ♥

♥ städ & möbleringsdag.

idag när jag vaknade utav emils alarm och han sov en liten stund så började jag planera dagen. & det vart en om-möblering dag!  så jag gick upp 06.10 efter att jag myst lite med emil fast han sov! har gjort klart sovrummet, det är ju faktiskt bara två sängar där. ;p har börjat i vardagsrummet med har så ont i kroppen så jag tar lite små pauser :) har i alla fall orkat flyttat hela soffan själv fast det tog väl 20 min x) haha.

snart börjar ju Jims värld på sexan, så jag ska kolla på det samtidigt som det blir frukost. sen så börjar jag med att rensa alla sängkläder och ska lägga undan det som inte behövs lika med alla dukar vi har. har säkert 92932 stycken :p haha.

♥ en liten gravid lista!

hittade en sån här gravidlista på en annan blogg, kommer inte ihåg vilken nu. men jag måsta bara sno den (:

Jag fick reda på att jag var gravid:
Den 16:e december 2009 ♥

Såhär fick jag reda på det:
Jag misstänkte graviditet för jag var osäker när jag hade haft min mens så jag tog med min emil till UM och gjorde ett gravtest som visade plus. :)

Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
Vi åkte till pappa (tyst var det i bilen iaf, vi fick en liten chock båda två) för vi skulle låna hans bil för våran var sönder. jag berättade då för min pappa.

Jag tror det kommer att bli:
Enligt ultaljudet 18/3-2010, så trodde doktorn att det var en liten tjej men hon var inte säker för barnet låg i en konstig ställning. Men jag tror att det blir en tjej, för då kan jag klä den i massa rosa. Men jag blir lika lycklig om det är en pojke :) ♥

Det här undviker jag att äta och dricka:
Jag äter inte fisken man inte ska äta. Men sen alkohol drack jag ytterst sällan innan också så det har jag inte behövt ändra på, hehe.

Lukter som jag inte klarade av i början:
Vissa matlukter, emils farmor brukar göra grytor och kommer jag in där då så får jag nästan hålla mig för att inte spy rätt ut :p

Följande små egenheter jag fått:
Jag har ätit tonvis med frukt under graviditeten, samt så äter jag råpotatis. hahaha.

Första gången det rörde sig i magen:
I vecka 15-16 började jag känna små fiskrörelser i magen. bubblade och så ♥

Första gången det började sparka ordentligt:
27/3-2010 kände jag första sparken utanpå magen och det har varit fart enda sen dess.

Såhär kändes de första sparkarna:
Hmm, så buffar liksom. måste upplevas för att förstå, underbart ♥

Musik jag spelar för bebisen i magen:
Ingen speciell musik, jag lyssnar inte så ofta på musik. men när vi åker bil så för bebis höra väldigt mycket musik ;p

Magen började synas:
Ja, det var nog ganska tidigt så den kändes. ja, runt 16-17 kanske det syntes att jag var gravid :)

Såhär kände jag vid ultraljudet:
Jag var nervös men väldigt förväntansfull. Blev överlycklig när jag fick se lillplutten i magen. Det var underbart! ett stort + var att bebis syntes väldigt bra på bilderna vi fick både från ultraljudet 18/2-2010 och 18/3-2010.

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det:
Vi fick höra hjärtljuden i v.26 och det var ju fantasiskt!

De första mammakläderna var:
en grön-randig topp :)

Mina favoritmammakläder:
Den grönrandiga toppen! :) de andra är också bra, men den gröna är bäst :)


♥ MVC - besök, v.37(36+2)

idag var det ett barnmorskebesök planerat och det gick hur bra som helst. har gått upp 11 kilo och det är väl inte så farligt egentligen, eller? bebis är fixerad nu med huvudet lååååångt nere, just att huvve var långt nere gav mig större hopp på att den kommer snart :) hihi. idag har jag också hunnit fixa till vagnen, bädda den och sånt. efter barnmorskebesöket så vart jag & thess bjuden på glass utav roberth. väldigt snällt tyckte jag :)

nu är det bara 25 dagar kvar tills bebis kommer, jag längtar ♥

♥ svettbomb, svettbomb i'm a svettbomb!

jag svettas hela tiden, exakt hela tiden. så fort jag rör på mig så börjar det rinna utav mig, helt sjukt! men snart så är det över, för snart kommer lilla bebisen! :) jag orkar inte vara gravid längre för jag kan inte göra samma saker längre.

♥ packdaxs!

nu är jag hemma i lägenheten eller jag kom hem igår :) just nu sitter jag och supersvettas som vanligt, haha. jag håller på att packa BB-väskan nu iaf, bebisens grejer är helt klart :) men mitt och emils är inte riktigt klar än. ska försöka hitta en skön skjorta som jag kan sova i där. fast det behövs ju inte vara klart än heller :p men man vet ju aldrig när lillhjärtat vill komma ut! :)

ska fortsätta packa nu ;D

♥ i want candy!!!!!

vi var ju i strömbacka och badade idag och efter det åkte vi till mormor & självklart så glömde jag min bikinitopp. så typiskt mig! men hon skulle åka och handla imorgon så jag får den ändå :) hos mormor fick vi iaf köttfärspaj och sedan till efterrätt mannagrynspudding! jag har alltid älskat mannagrynspudding och söta mormor gjorde den för att jag och min bror skulle komma! ♥

just nu är jag godissugen, på typ såna här löständer, sockrade jordgubbar och en massa annat! jag är också sjukt sugen på ett glas med läsk! ÅÅÅÅÅÅH, jag vill ha nu! har ätit fyra rutor marabaou polka, men det hjälpte inte utan jag fick halsbränna ist :(


♥ skaivägtillstrandenomenlitenstund.

har nyss ätit lunch, blev maten som blev kvar från igår alltså friterad kyckling med ris. kan inte förstå hur det kan vara så jävla gott, jag skulle vilja kyssa den som kom på maträtten (dock inte om h*n var ful eller äcklig)! nu väntar jag & min bror på mamma sen ska vi åka till stranden och till mormor.

jag sitter nu och hoppas på att bebis ska komma ut. :p har haft ett tryck neråt i några dagar nu + mensvärk i flera veckor. så lite på gång borde det ju vara ;)


♥ en liten sömntuta.

usch, trodde dt var nå fel idag när jag inte hade känt bebisen röra sig eller så. men den låg ju bara och sov, för när jag petade på magen så började röra på sig :) haha, vad orolig man är när man är gravid :p men snart är jag inte det om 6 veckor är vi garanterat föräldrar till en liten bebis, jag längtar! på tal om bebis kom jag på att mamma hade en påse med barnkläder uppe, ska dit och kolla nu :D

♥ en stekhet dag!

idag blev det ju stranden med mamma och min bror men vi åkte inte till fönebo utan till Klacks. :) jävlar vad solen brände! haha. jag doppade mig två gånger iaf, det var inte så jättevarmt i vattnet där. har lite kort på mobilen men har varken nån sladd eller bluetooth så jag kan inte lägga in bilderna. så det får bli när jag kommer hem :) imorgon åker vi och badar i strömbacka, sen åker vi och hälsar på mormor en sväng :D då ska jag plocka alla smultron jag ser och sen äta upp dem på en gång :D MHAHAHA.

en sak jag glömde berätta förut var att när jag gick ner på stan igår så gick jag förbi Borgarparken här i Hudiksvall. Då var det en man som vattnade gräset utanför staket i TIGHTA SMÅA badbrallor, jag dog nästan där. faktiskt! hahahah.

nej nu ska jag kika runt lite och sen lägga mig på soffan & vänta på att bebis vill komma ut. har haft ont i magen idag så det måste ju vara något på gång (a) man får ju drömma lite ! ;)

♥ sunshine.

godmorgon!

egentligen har jag varit vaken sen sju men jag har diskat och fixat i lägenheten :p idag är det fins väder igen, härligt! jag ska gå ner på stan vid halv elva för att sedan ta bussen till mamma. jag stannar hos mamma till torsdag eller fredag. anledning till att jag är hos min mamma nu är för att emil jobbar hela dagarna och då har jag så tråkigt på dagarna. så då kan jag lika gärna vara hos mamma och vara med henne! :) idag ska vi iaf sola och bada i fönebo efter hon har slutat!


fina fisken jag fångade för nån vecka sen!

ha en bra dag! ♥

♥ härliga sommar.

idag gick jag ner på stan för jag var så uttråkad haha.. nämen, jag behövde ändå en ny bikini-topp så då gick jag ner på stan :) jag hittade en tillslut, den var till och med på rea så det kunde inte bli bättre :) när jag gick på stan så ringde thess mig och fråga om jag ville med på maln och tillslut sa jag att jag kunde det. så det stekte vi och badade vi med hennes familj i några timmar. & av alla ställen jag har badat på hittills, så var havet varmast & så brukar det väl inte vara? ;) haha. tror att jag har fått lite färg nu iaf, för jag känner mig alldeles varm på kroppen :)

snart så blir det att gå till tvättstugan och hämta tvätten, har tvättat två korgar tvätt samt en ikea påse med tvätt :D haha, jag hade nästan inge trosor kvar så det var nog ett tag sen vi tvättade :p