<3

 
Det syns ju att dem är syskon iaf, Maja till vänster & Linus till höger :)
 

5 månader +

Linus är nu 5 månader!! Samma sak som varje månad, vart har tiden tagit vägen?
 
Linus äter/har smakat:
Bröstmjölk
Gröt 1ggn/dagen
Ersättning/välling 1ggn/dagen
Banan
Päron
Jordgubbar - En riktig favorit hos lillkillen, han älskar jordgubbar!
Majskrokar 
 
Jag ska börja ge honom mera mat men än så länge är han nöjd med detta så då väntar jag ett tag till, jag ska försöka göra iordning barnmat i helgen och frysa in, tycker maten blir mycket godare om man gör själv & sen blir den lite nyttigare för de på burk är ju väldigt vattninga & jag tycker inte heller de är så mycket mat i dem. Men dem är väldans smidig när man ska iväg! =) 
 
Linus 5 månader:
Rullar åt båda hållen mycket.
Försöker att ta sig fram/åla sig fram.
Kan sitta själv utan stöd kortare stunder (lutar dock väldigt mycket framåt ;))
Springer i gåstolen
Greppar tag ordentligt i saker och vill gärna ha en leksak i handen.
Vill stå upp mycket.
Vill sitta upp och se vad som händer när vi åker vagn.
Sover oftast hela nätterna.
Börjat ljudat lite, har flera gånger tyckts höra memma, mam. Vet ju såklart att det är omedvetet än så länge ;)
Kan låta som en bil, brummar med munnen! :D
 
Linus har fått flyttat in till Majas rum och det har gått superbra!! Han sover lika bra som när han sov inne hos oss och de flesta nätterna sover han oftast bättre :) 
Han brukar visa att han är trött runt sju och då får han flaskan. Sen somnar han väl senast 20.00, oftast 19.30 och sen sover han för det mesta till 06 och då ville han tutta lite innan han somnar om igen :) 
 
 
 

Dålig på det här..

Jag är så dålig på det här med att blogga, tyvärr.. Men jag vet inte vart ska få tiden till det? Hela dagarna är jag med barnen och Maja är trotsig och gnällig i stort sett hela dagarna ;) Men idag kom Ida & hämtade Maja så jag har passat på att städat och sånt och så passar jag på att slänga in nå inlägg här samtidigt ;)
 
Vi gör inte så mycket om dagarna, tyvärr. Men jag vågar inte åka till stranden själv med Maja & Linus utifall något skulle hända.. Och sen är det inte många som kan/vill/orkar inte på något :) Men vi brukar mest hänga i lekparken, åka buss eller nå sånt ;) Men snart ska vi ta och hitta på saker! 
Vi åker ju till Ullared & High Chaparrall den 29:e, sen ska vi åka till furuvik nånting samt järvzoo :) Sen ska vi försöka få in stranddagar på helgerna när Emil också är hemma men vi har haft lite fullt på helgerna :)