20 november

Ja, så fort går dagarna nu att det snart är slut på november! Det innebär också att förlossningen börjar närma sig och det är dags att börja fixa klart det mesta här hemma inför lillebrors ankomst :) men såklart innebär det också att julen är på ingång!! Vi snodde ihop en pepparkaksdeg i söndags och nu väntar den på att bli bakad ( och uppäten!!). Snart så bara några dagar kvar tills dess!!


v.28 ♡

Dagarna går så fort nu.. Det är bara 88 dagar till BF, helt ofattbart vad fort tiden går nu!
Graviditeten börjar märkas riktigt på kroppen på nu. Blir andfådd bara av att gå i en trapp, håller jag igång en heldag så har jag värk i några dagar sen, hungrig, får kramper i benen och ja, allt möjligt märks nu ;) Haha. Måste till och med simma på långsamma banan nu när jag simmar för jag får såna kramper i benen om jag simmar på vanliga, haha.
Tålamodet med en trotsig Maja är väl inte heller så bra men jag vet att hennes trots kommer att lugna ner sig så småningom och mitt tålamod kommer bli bättre :p haha.
 
Städmani är något jag fått denna graviditet, jag vill har rent hela tiden och blir jättearg/irriterad när Emil inte kan fatta själv att han ska hjälpa till utan bara sätter sig i soffan.. Jag dammsuger för det mesta varje dag & en gång per rum räcker oftast inte utan det kan bli 2-3 gånger i varje rum innan jag blir nöjd..
 
Men snart är det januari och då kommer våran älskade lillebror ♡
Bild från idag, v.28 (27+2) ♡
 

Så var detta höstlov slut..

Sista dagen på detta höstlov.. Ja, jag tog faktiskt ledigt hela veckan för jag tycker att Maja ska få ha höstlov :) Lovet har kort & gott varit lugnt och skönt, några ord som beskriver allt är : Matförgiftning, badhus,stan,kalas,halloweenparty och mys hos mamma. Hade tänkt hinna med en sväng till Gävle för att träffa Thess och hennes lilla Freja men dagarna bara försvann.. Men får ta igen det sen helt enkelt :)
 
Jag har ju fyllt 20 år, därför har vi kalasat hela veckan. Hade ett par fina dagar där man blev uppvaktad sen fick jag också ett frisörbesök av mamma, håkan & Olina så på torsdagen åkte det mesta av håret av & sen på fredagen blev de en ny färg! :) Jag är supernöjd iaf! :D
 
 
 

Mysiga dagar ♡