Händer inte så mycket!

Haha, fan vad vi är lat nu när vi båda är lediga. Vi gör inte så mycket om dagarna, vid 9 -9.30 åt vi frukost & sen har dagen gått utan att vi gjort nå vettigt :p ja, starta diskmaskinen & tvättmaskinen då kanske..

Jag var iaf iväg och tränade, har sjuk träningsvärk sen igår så kommer väl ha ännu ondare imorgon! :) men vad gör väl det? :)

Tränat!

Imorse åkte jag iväg och tränade EFIT så skönt nu efteråt :) längtar tills nästa pass imorgon!
Känns att man varit lat i någon vecka & ätit alldeles för mycket av de goda, blev ju anfådd på en gång & tyckte allt vara jobbigt men snart är jag igång igen :)




Längtar efter träningen nu.

Nu har jag legat på latsidan för länge & jag har ätit för mycket gott varje dag.. Men nu ska de banne mig ändras! Den kommande veckan ska jag börja med träningen igen iaf, fyra pass har jag bokat in denna vecka så jag hoppas jag kan komma iväg på alla :) Ska iväg imorgon också en sväng så jag inte bara latar mig ! 
Kosten kommer jag ta de lite lugnt med, är ju nyår på tisdag också och då vill man ju äta nå gott ;)
Men stenhårt blir de iaf den 6 januari, då börjar jag på riktigt med kosten & träningen.. Längtar! 

Jag kan, jag vill & jag SKA komma i form! 


En liten familjedag ♡

Maja ville åka & bada nu på sitt jullov så vi tänkte åka till Sandviken men när vi var påväg så kände vi - nej, vi orkar inte åka till Sandviken! Så vi svängde av i Söderhamn och åkte på deras familjebad istället och båda barnen gav ifrån sig ett glädjeskrik när de såg vattnet :) så härligt att dem vara så lyckliga över att få bada ❤️ 
Efter de åkte vi och handlade lite, fyndade gummistövlar till barnen :) 

Nu sitter vi i soffan och har ätit pizza/kebabrulle och tittar på shrek. Så mysigt att vara tillsammans en dag & fokusera lite på barnen/familjen :)




Gävle med min bästa <3

Idag stod en dagstur till gävle på schemat, äntligen en dejt med min bästa vän! :)
Vi tog bussen ut till Valbo där vi spenderade dagen, lite shopping sedan lunch & lite mer shopping! :D Och såklart en massa prat hanns med också! :) 
Är så glad över att jag kunde ha en dejtdag med min Thess.
Vi träffas ju så sällan så de var verkligen behövligt med lite Thess&Sahhs-tid ;)
 
Shoppingen blev iaf en body & ett par strumpor till Linus och till mamman, nya träningskläder & träningskor! :D & billigt var de också annars hade de inte fått följa med hem ;) 
Ett träningslinne (SOC) 199:-
Ett par träningstights (NIKE) 199:- (399:-)
Träningsskorna (REEBOK) 200:- (1199:-)
 
Är så taggade inför kommande år nu, jag ska inte vara tjock längre!
 

Ett stycke kanelbulle!

 
Lilla underbara Linus, snart 11 månader ❤️ 
Tur att han är väldigt lugn av sig, Maja sprang vid den här åldern men Linus tar de lite långsammare! Väldigt skönt tycker mamma! 😃

En massa julklappar!

Jösses, vad med julklappar barnen har fått i år ! :) jag har fått med de mesta på kort men inte allt ;) de har gått så fort med att öppna alla julklappar & sedan börjat lekt med dem på en gång :p vet inte riktigt vem de fått allt ifrån för jag hann inte med i öppningen ;)

Även jag fick lite julklappar iår :) bland annat en popcorn maskin & en stavmixer som jag önskat mig :)) min egna stavmixer gick sönder när jag gjorde mat till Linus sist så nu har jag äntligen fått en ny, perfekt till jag ska börja äta nyttigt och kunna göra smoothies, soppor & blomkålsmos.. Mums! :)


Julklappar 2013 del 2
















God Jul & Gott Nytt År!

 

Nytt år!

Snart är de nyår och jag längtar tills nästa år. Jag ska komma tillbaka till min kropp, är trött på att vara tjock nu. Fläskmage, runda kinder & dubbelhaka -NEJTACK! 
Jag ska lägga om kosten lite, inte så mycket ändrat än vad jag brukar äta men socker & snacks ska ju bort helt typ. Förut har jag haft 1 fri dag/vecka men nu kommer jag ändra till 2 fri dagar/ månaden.
Sen ska jag försöka träna mycket, de är inte bara för att gå ner i vikt utan också för att jag psykiskt mår jättebra när jag får träna :) 
Där jag tränar kommer de att börja med ett nytt pass, kettlebell & vi har fått testa på de lite och de verkar vara roligt så de ska bli skoj med lite nya pass. :)
De jag vet att jag kommer träna är då EFIT, Kettlebell & Zumba :) Kanske man hoppar in på bodypump nånting eller att man byter ett pass till att simma :)
 
Detta ska jag klara! Jag tror att jag har ca 20 kg att gå ner.. Jag vågar inte ställa mig på vågen & tänker inte heller göra de för ens jag märker att de hänt nå! :)
 
 

Inte mycket till liv..

Här inne minsann, men kanske man kan ändra lite på det! Inte för att de är många som läser kanske men för min skull att kunna kolla tillbaka sen och få skriva av mig lite :)
 
Nu är iaf julen äntligen över och barnen har fått en massa fina julklappar, jag har också fått mycket fint och även Emil såklart :)
I söndags kom pappa med familj + brorsan och hans tjej till oss och åt tomtegröt & fikade samt delade ut lite julklappar. vi var alltså 13 personer här hemma i våran lilla lägenhet men finns de hjärterum så finns de stjärterum ;)
I måndags for vi till Iggesund till Emils syster där även hans föräldrar var så vi fick tomtegröt ännu en gång & lite fika :) och såklart, juklappar ;)
Och igår kom mamma hit till oss alldeles lagom till kalle, så då bjöds de på lite glögg och pepparkaka. Sen efter typ en halvtimme var de ingen som tittade längre så vi dukade fram julmaten och mumsade i oss mat :) Efter att vi dukat av kom tomten en sväng, både Maja & Linus blev rädda för tomten men Olina brydde sig inte så mycket :) Sen öppnade vi julklapparna och efter de åt vi efterrätt! Vi skippade den äckliga & tråkiga ris a la maltan och åt vitchokladpannacotta med polkakross :D så gott!
Sen lektes de med julklappar och slöades i soffan till ungefär 8, då åkte mamma, håkan & Olina hem :)
Och sen kollade vi på tomten är far till alla barnen men jag gav upp vid nyheterna och gick till sängs.
 
De var våran jul det! Idag åker vi till mamma och är barnvakt.. kanske man får smaka en mjukglass från deras nya mjukglassmaskin de fick i julklapp ;)

Julklappar 2013 del 1