Nytt till prinsen!

Här om veckan beställde jag lite nytt till lillkillen. De blev en body & dregglis från samma människa som sydde mössor åt barnen & så beställde jag bältesmuddar till sittvagnen och nu kan vi äntligen inviga dem! :)
Vi har nu bytt till sittdelen eftersom att han börjar vilja se mera, han ligger på fullt liggläge men om han vaknar så kan man ju luta upp lite så att han ser mera :) han trivs super!


Ett tur till lekparken.

Vi tog med oss mellis & jordgubbar till lekparken idag! Förra veckan när vi var dit så var inte poolen fylld med vatten så då tänkte jag att den är nog inte fylld nu heller.. Men jo, den var fylld! :) så Maja tog första doppet med kläderna på, så jag fick linda in henne i en filt & gå på Åhléns & införskaffa en ny klänning ;)


Sommartjejen ♡

Lite bilder på Maja som vi tagit nyligen :) kom nu att vi inte tagit första dopet iår, det är ju redan mitten av juni?! Fy skäms ;) haha.


4 månader & 2 veckor gammal.

Nu har våran lilla kille passerat 4 månader, tiden går så fort! :) utveckling går framåt i väldigt snabb fart tycker jag! Han har fått låna en gåstol efter Carros barn och redan första gången han satt i den så gick han i den och går längre & längre för varje dag! :) han tycker den är superrolig!
Han kan greppa tag i saker ordentligt, Maja har redan hunnit blivit dragen i håret & han tar verkligen i hårt för det fastnar mycket hårstrån i hans händer ;)
Han är gärna med och tittat på allt & försöker hänga med:)

Han har också fått börja smaka gröt men nej, det är ingen hit :p jag försöker ge han lite då & då, men han tycker inte om! Ska göra ett storkok med morot-, broccoli- & ärt-puré nån dag så får han smaka på nå sånt istället :)

Den 3 juni var vi på BVC & vikten var då 8600 g & längden 68,5 cm ♡ massa kärlek har jag fyllt våran lilla knubbis med ♡


Sommarlov.

Vi har ju sommarlov här hemma nu och det märks för vi är sega och lata, haha. :D Men ack så skönt det är att inte behöva hämta/lämna på fsk och bara kunna ta dagen som den kommer! :D Men Maja har redan börjat längtat till förskolan igen, vi gick förbi hennes nya förskola häromdagen och hon frågade om inte kunde få börja nu. Nej, du får vänta tills du fyllt 3 år. Så nu väntar hon spänt på att fylla 3 år och få ha kalas (ett väldigt tjat på det också, mer än 2 månader kvar..)! :D 
Vi har inte så mycket inplanerat denna sommar mer än Ullared & High Chaparall v.31. Men blir iaf en tur till Furuvik och så vill jag till Järvzoo :)
 
Några som har tips på vad kan göra för roligt i Hälsingland under sommaren mer än bada? :) Gärna billiga grejer så man kan göra mer! :D

Prinsen ♥ 15/6-2013

 

Linus dop, 15/6.

I lördags döptes storkillen våran, Per Linus Andreas.
Per heter han efter bådas släkt, Linus bestämde ju Maja & Andreas heter han efter vår fina vän som tyvärr inte längre finns här med oss.
Faddrar eller som jag säger, gudmor & gudfar är våra fina vänner Carro & Tobias. De är också faddrar åt Maja. Så tacksam för att ha de fina människorna i våra liv!! 
 
Tyckte dopet blev jättefint och precis som jag hade velat haft det! Maja var duktig i kyrkan, hennes bästa kompisar var där allihopa Ebba, Julia, Nils & William. Så ni kan ju gissa vilken fart de var på dem på dopfikat sen! :) Maja fick hjälpa till med att hälla upp dopvattnet och de var väl enda gången hon var still annars gick hon & de andra barnen runt och tittade och busade lite ;)
Linus var tyst & snäll under hela dopet men lyckades bajsa och bajsade genom dopklänningen precis innan prästen skulle ha honom, haha ;)
Jag har inga bilder från själva dopet mer än en som jag snodde från fejjan men ska kolla hos mamma sen för jag tror hon tog kort :)
Dopfikat blev också bra tillslut, hade bakat för en hel armé kändes det som och sen fick vi dagarna innan reda på att ett antal familjer inte skulle komma och på själva dopdagen var det 4 stycken som inte dök upp!! Jag tycker sånt är fruktansvärt oförskämt & respektlöst speciellt när vi gett ett datum som de senast skulle meddela om de kommer/inte kommer och sedan svarat kommer.. Men det gick bra ändå, lite extra fika över men det tyckte Emil var bra för då kan han fika på jobbet! :p
 
Lite bilder på presenterna får ni iaf :D
 
Tusen tack till alla som uppvaktade Linus på hans dopdag