Dagen

Har haft besök här hela eftermiddagen fram till halv nio :) Trevligt :D

Har iaf fått 3 blommor, en köttätande växt, trisslott, liten ljuslykta, lite störra ljuslykta, choklad, fönsterlampa och pengar :D Jag ska försöka att hålla mina växter vid liv nu när jag fått så många, hihi.

Tack alla underbara & fina människor som grattat mig idag :)

Sötfia..

Den här bilden har ni nog inte sett, jag hittade den nämligen alldeles nyss på svärmors facebook :D Hon var söt den dagen i prinssesklänning och sandaler, på min studentdag. Mammas egna lilla prinsessa! Hon var 9,5 månad här :)


19år!

Idag fyller jag 19 :D

Vi var hos mamma i lördags & hade ett litet kalas där.
Fick då:
Duntäcke
Tränings-tights
Mascara
Handduksset
Parfym
Dagcreme och nattcreme
Badsalt
En orkide
Presentkort på körskolan!

Idag har jag fått paket från lilla Maja & Emil, ett presentkort på Hollywood/Vero Moda :D Dem är så snälla mina fina älsklingar <3

Pappa kommer ikväll också skulle Emils mamma & syster komma också, så har bakat lite.. Chokladpaj, browniemuffins, pavlovarulle. Emil har bakat en tårta ;)

Ny hårfärg!


One Piece!

Maja har fått en OnePiece i tidig julklapp av sin gammelmoster, hon blev så gullig i den :) Hihi.


Majsan!


Skolan & stan.

Nu ska vi snart lämna Maja på dagis & sen ska jag till skolan, efter det blir det att gå på stan med Maja & Josefine.. Behöver inhandla vantar åt mig eftersom att jag fryser så mycket när jag är ute eller ja, jag fryser väl inne också men :p Sen kanske vi går ett varv runt lillfjärn också, undra om man kan lura Josef till det? ;)

Ikväll ska jag försöka göra klart hemtentan men så ta lite kort under dagen också som jag lägger upp ikväll  :)

Latinmove!

Har varit på latinmove (zumba) idag & så rolig träning har det inte varit på länge :) Jättekul att träna när det är kul ju, haha. Och jag har nog inte svettats så mycket sen i somras, så det var ett jätteskönt pass!
På onsdag vet jag inte om det blir någon träning, tror att jag ska simma nån dag i veckan istället..

Jag hoppas att jag går ner mer i vikt nu snart, hade tänkt gått ner 5 kg till jul & jul börjar närma sig ju.. Men ändå, jag står still så jag ska inte klaga så länge jag inte går upp i vikt ;)

Jajajaja

Hej!

Jag & Maja har varit hos mamma i helgen och bara myst, så därför har jag inte skrivit nånting men som ni kanske märkt så har det kommit lite bilder ;D
Nu är det måndag & jag har varit ledig idag.. Imorgon har jag EN lektion och sen ska jag vara med Maja & kanske Josef!

I alla fall igår, så var det zumba fast tyvärr var läraren sjuk så det blev poweryoga istället, det var jättetråkigt och helt värdelöst tycker jag men jag har träningsvärk i magen i alla fall :p Men ikväll blir det zumba i alla fall :D


Maja träffar fåren..


Busunge.


Myser i soffan hos mormor


Busiga brudar på buspalatset!


Lördagmorgon.


Beslutsångest, igen..


Antingen försöka få tag på denna från Lidex, fast förra året.


Eller denna från i år?