Bebis ha

Maja tyckte minsann att lillebror skulle ha lite frukt ;)


Majas rum

Har städat Majas rum och donat lite där inne, skulle verkligen behöva köpa lite fler hyllor och sånt till rummet :)


Ny vecka också!

I fredags bytte vi vecka, v.22 äre som gäller nu då !! :) bebis blir starkare för varje dag och man känner han i stort sett hela tiden nu :)) förut var de mest på kvällarna men nu är det på hela tiden :)

Mag-bild v.22 (21+1) och sen en bild på Maja som testade lillebrors gym ;)


Klädbytarhelg nr. 1

Denna helg var ju första helgen med klädbytardagar, sen är de två till sen paus för att gå på en till i slutet av okt. Älskar klädbytardagar & secondhand!! Billigt & bra :)

Så här kommer bilder på nästan allting jag köpt under helgen :) de som saknas är en ståbräda, nån leksak samt ett par tofflor!


Lilla hjärtat

<3


Sockersug..

Idag är det dag tre utan godis, fikabröd, chips & annat snacks.. Utan coca cola zero också faktiskt!! Men var sjukt nära på att köpa en flaska idag men stod emot & suget försvann efter 3 minuter eller nå :)) köpte däremot lättdryck istället men den tappade jag också suget på!

Jag äter hemskt mycket mat denna graviditet & är sötsugen nästan jämt så dt är bra att stå emot godsakerna på veckorna så kan jag äta sånt på helgerna istället :) istället tar jag nå matigare som yoghurt, frukt, macka eller så.. Funkar ganska bra än så länge!
I matväg tänker jag inte bry mig så mycket utan försöka laga så mycket mat själv hemma och inte ta nån pizza(vilket jag förresten slutat totalt med sen jag upptäckte ett kryp i min pizza..) eller donken, bättre för kroppen & plånboken ;)

Träning som jag tänkt nu under graviditeten är simning & promenader, kanske kika in på något zumba-pass nån gång :)


Barnfria & jobb..

I söndags hälsades vi på min mamma & Maja ville stanna kvar sen så hon fick sova där tills måndagen sen åkte hon tills sin morfar & Linda + alla barn där
& sov där tills idag :) Maja har haft riktigt lyxdagar medans vi har jobbat :)

Igår hade jag stängning på jobbet & sen åkte jag hem och gjorde ordning lite gröt till middag och sen for jag & Carro iväg och simmade, riktigt skönt var det :)

Idag blev de jobb och sen kom pappa, Linda, Maja & William och hämtade mig på jobbet :)) sen myste jag med lilla bruden. Tittade på Pippi, badade & myste framför tvn tills hon somnade :)

Just nu håller jag på att somna och det ska jag snart göra ändå då både jag & Emil börjar tidigt imorgon.. :p


Vem?

Någon som ser vem de är?!


Tips på pojknamn!

Gud vad jag tkr pojknamn är svårt alltså. Har några favoriter men tänker vänta med att berätta ännu så ingen tar dem, haha :D
Har ni några bra tips? De ska inte vara nå konstiga namn med massa konstiga stavningar, typ Aksel eller Joaqim etc. Det ska inte vara nå ovanliga namn och inte heller för gamla namn! Såklart ska de klinga bra med Maja <3

Mamma gav mig tipset Gunnar men det känns lite, njaaaa...;)

Lördagsgodis.

Maja har köpt lite godis idag, hon fick lägga i vaniljfudge åt mig som jag fick akutsug på också ;) men blev visst bara 3 st . Haha :) köpte en brio påse &
Chips m dipp till mig så jag överlever ändå ;)


Nya kläder & ny vecka!

Fick äntligen mina mammatröjor på posten idag! Supersköna & bra med plats art växa i ;)

Sen går vi in i vecka 21 idag också ju, dt går framåt!


SÖKES!

Någon som har ett par Mammaleggings från HM?! Strl M?! :D Mamma avdelning finns ju inte i Hudik och jag ska inte till nån annan stad så kan ej köpa dessa ännu :( Men äre någon som har i närheten?! :D

140 dagar kvar..

Såja, endast 140 dagar kvar - betyder alltså 140 dagar gjorda också ;) känns länge men snart står vi där med bara 40 dagar kvar till Bf :) längtas som en tok! <3


Tidigt..

Godmorgon! Idag vaknade jag före väckarklockan & före Maja. Skönt äre ju att bli klar med allt innan det är dags att väcka Maja & sånt men samtidigt lite onödigt när jag vet att jag kommer bli sjukt trött :p haha :)

Jag jobbar till 16.15 idag och efter det ska vi göra lite middag sen funderar jag på om jag ska ta mig till badhuset & simma lite, får se hur man mår efter jobbet :) igår hade jag nå fruktansvärt ont huvudet men jag ska ta med mig Alvedon till jobbet så kanske det går bra :)


Här sitter vi & har dt bra :)

Sitter vi bordet & har nyss ätit mellis :) nu byggs det Bamsepussel för fulla muggar. Jag har fyllt i lite jobb&dagispapper.. Nu väntar vi på att posten ska komma & håller tummarna på att mamman har fått paket & sen ska gå till affären för att handla med oss lite middagsgrejer till via där vi ska spendera eftermiddagen.. Blir en promenad där sen också!