♥ Stolt mamma.

Idag kom Majas första tand upp! :) Märkte det när hon satt och tugga på min hand & jag vart så glad :D:D Hihi, fast det var inte den tanden som vi såg utan en annan tand. Hon drack välling idag också vår duktiga tjej, hoppas hon sover bättre nu då :)

Jag har varit en stolt mamma hela eftermiddagen =)

♥ måndag..

Nu är det måndag och dagens att göra grejer är; Tvätta & gå på babysim.
Självklart så vart det tekniskt fel på en utav maskinerna men nu fungerade det iaf och vi ska ut vid halv och slänga in i torktumlaren.. Skulle egentligen till skolan med 12.30 bussen men det är kört eftersom att jag inte hinner så vi blir hemma idag.. Det blir alltid inställt när vi ska åka till skolan på måndagarna :p

Måste också städa och göra fint här hemma, samt att plugga till provet på torsdag :)
Vad ska ni göra idag?


Min lilla brud!

♥ en bra helg.

Igår vaknade ju Maja tjugo i sex, vi hade tänkt åka till Sundsvall strax efter åtta men eftersom att hon vaknade så tidigt så åkte vi tidigare också! Vi var nämligen i Sundsvall klockan 9.00 . Haha :p Men vi fick med oss lite grejjor hem iaf :)

Idag har jag simmat & sen varit i stan och handla hem lite tråkigheter som städgrejer och sånt.. Sen var vi hem till Rebecca, Stefan & Douglas och vi vart ju bjudna på middag oxfile med potatis, underbart gott! :D Maja lånade en pyjamas utav Douglas & hans säng så hon fick sova vid den tiden hon brukar och vi fick se på solsidan och sånt :) Hade det supermysigt iaf! :)

Slänger in lite bilder på Maja & imorrn får ni bilder från när vi var på buspalatset med Carro & Ebba!





Lite mys med mamma i sängen <3





bada lite skumbad med mamma <3


♥ morgonbus en lördagmorgon..

vid 6-tiden!


Min lilla busunge!






♥ Så kul med reklam!

Häromdan när jag läste reklam så ville ju Maja självklart vara med! :)




♥ dagen!

Åkte ju in till stan var väl där vid tio i tolv eller nå :p då mötte vi Rebecca & Douglas så gick vi ett varv runt lillfjärn :) Sen gick vi runt en massa på stan och så. Idag var jag inte lika duktigt på att låta bli alla rea-plagg ;) Vart 3 bodysar åt Maja, ett par strumpbyxor åt Maja & en leksak till henne! :) Hihi..

Sen var jag med mamma & mormor ett tag. Sen hämtade Emil mig & Maja och vi åkte till Emils syster. Vi vart bjudna på mat, kebabgryta & pasta. Det var väl sådär gott, jag är inte så förtjust inte kebab & inte i gryta heller så jag åt en massa sallad istället! :D Sen var Ida (Emils syster) så snäll att låna sin bröstpump till mig eftersom att min är krånglig! :)

Nu funderar jag på att gå & lägga mig, imorgon ska vi först på promenad med Liza & Thea & sen ska vi på mammagrupp. Efter mammagruppen ska jag iväg & simma med Josefine!

♥ Dag 13

Dag 13 – En bild på ditt rum.

Jag har inte tagit några bilder på våran lägenhet :p så kan därför inte lägga ut nån bild :D

♥ ett litet tips från Carro!

Inatt har Maja sovit jättebra! Hon somnade sju och sov till åtta imorse, hon vaknade två ggr inatt och åt mat! :) Så duktigt mammas tjejen är! :) Hon vaknade inte ens när jag gick ner & simmade ju! :)

Idag har jag promenerat till badhuset & simmat, sen har jag inte hunnit med så mycket mer :) Men vi ska väl ta bussen in till stan senare för vi ska träffa mamma! Men hade tänkt åka lite tidigare & gå runt lillfjärn litegrann. :) Så Maja får sova lite också :)

Carro tipsade mig om att bli medlem på matdagboken.se, man kan där skriva in vad väger & målvikt samt vad man har ätit & om man har motionerat & då ser man hur mycket kalorier man har kvar att äta & hur många kalorier man har ätit! Inte för att jag bryr mig om kalorierna men som Carro sa till mig, det är kul att veta! :)


♥ Dag 12

Jag hoppade över dag 11 för att jag inte har några bilder på mig & några vänner :p

Dag 12
- Varför började du blogga?

Jag vet inte varför jag började att blogga, ville väl skriva av mig lite & bli känd. haha nej, jag vet faktiskt inte! :)

♥ minus 1,2 kg!!

Jag vägde mig hemma hos mamma i helgen, har nu gått ner ytterligare 1,2 kg. Hittills på denna månad har jag gått ner 2,3 kg. :D Så det ger faktiskt resultat dock ser jag inte att jag gått ner i vikt.. men det är väl för att degen(magen) bara börja bli lösskinn eller nå :p haha!

Den här veckan blir det simningen imorgon & på onsdag som jag har bestämt nu iaf :) Det kan bli nån dag mer :p

♥ En liten tand.

Nu har jag varit väldigt dålig på att skriva här men det är faktiskt så att Maja har en tand på g så det har inte blivit så mycket sova + att jag & emil är förkylda fast nu är vi på väg att bli frisk! :) Men inatt fick jag sova hyfsat mycket, Maja vaknade 2 ggr & åt & somna om. sen vaknade hon 4 & ville göra morgon.. Då var Emil så underbar att han var uppe med Maja tills hon blev trött igen, runt 5 tror jag! :) Så jag har sovit bra inatt, vi somnade tidigt också! Före tio tror jag! :)

Idag skulle jag egentligen varit till skolan men eftersom att hela projektarbetes-gruppen inte är på skolan så tycker jag inte att det är nödvändigt att åka dit eftersom att vi gör det tillsammans & för att jag har fått slemhosta! :) Så istället blir det en långpromenad med Liza & Thea och senare i eftermiddagen blir det babysim!

♥ ett år..

Idag är det ett års sen vår vän Andreas försvann från oss.

Jag kommer ihåg sista gången jag såg dig och du frågade en mycket om hur det var att vara gravid och var glad över att vi skulle få barn. Du berättade också att du skulle bli pappa & du skulle ha blivit en jättebra pappa! :) Vi saknar dig & hoppas du har det bra på den platsen du befinner dig nu! <3<3

♥ imse vimse spindel

Jag sjunger ofta imse vimse spindel för Maja (mest för att det är den enda sången jag kan typ) och idag när jag bytte blöja på henne så låg hon med händerna mot varandra och petade fingrarna mot varandra & "sjöng" :p såg precis ut som hon sjöng :P haha

♥ ingen tid över..

Egentligen har jag inte tid att skriva här & har inte haft nån tid på hela dagen!! Maja har sovit 3 ggr dag men sammalagt har dt bara blivit en fjuttig liten halvtimme.. Usch, plus att hon har haft feber idag så jag tycker att hon borde ha sovit mera! Just nu ligger febern på 38.1 ungefär, så får se hur den är om en timme har den gått upp eller är lika så tänker jag ge henne alvedon.. Synd om henne ju..

Imorgon har vi tvätt-tid, skit-kul på en lördag liksom men med tanke på att vi har 3 fulla ikeasäckar med tvätt så måste vi tvätta.. Efter det så åker jag & Maja till min mamma och sover där. Ska köpa med mig en påse chips, har ju kommit ut en ny smak!! =)

♥ INTE ETT ENDA!!

Vi var ju med Rebecca & Douglas idag, bästaste människor ! :) Vi gick ett varv runt lillfjärn sen gick vi lite på stan & så käka vi lunch :) & vet ni vad?! :) Jag köpte inte ett enda plagg! Varken till mig eller Maja.. Fast jag var supernära att göra det men jag gjorde det inte :):)

Efter att Maja hade lagt sig idag så gjorde jag lite pureér, morot & majs-puré. Löste problemet genom att jag sköljde majsen noga :) Ska i alla fall fråga på BVC nästa vecka!

Även att vi hittade en jättefin begagnad bilbarnstol idag som vi skulle köpa imorgon & vi hade bestämt med dem att vi skulle komma och så men nu skickar hon ett sms att dem sålt barnstolen.. Fan vad less jag blir!! :(