God morgon!

Inatt har vi sovit i nya lägenheten och Maja har sovit hela natten! Hon är så duktig. Fast det kan vara i samband med att hon tog sprutor igår. Hon var trött, hängig och febrig mot eftermiddagen men efter ett bad vart hon pigg igen :) Så jag vet inte :) Men det var skönt i alla fall.

Nu ska jag alldeles strax väcka emil och så ska vi käka frukost sen fara till stan och städa ur gamla lägenheten :)

♥ Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan så håller vi på att flytta, igår fick vi nycklarna så nästan alla saker är här nu! Vi ska nu på morgonen åka och städa ur den gamla lägenheten men sen resten av veckan blir det att packa upp och göra julfint! På onsdag eftermiddag blir det såklart mammagrupp som vanligt och på lördag ska jag kanske iväg till forsa med mamma, de hade nån second hand grej där. Ska också försöka hinna med att baka till andra advent så vi får nå adventsmys :D

♥ Dag 12 – I min handväska.

En dag försent, men bättre sent än aldrig.

Nu förtiden bär jag runt på en handväska men använder den som en skötväska. Den som alltid finns i den är:
Minst 2 blöjor.
Våtservetter.
Skötunderlägg.
Extra kläder till Maja.
Plånbok.
Nycklar.


Det är väl det som är i den och ska vara i den. :p men ibland kan det bli annat som när man handlar nåt eller så :D

♥ Dag 11 – Mina syskon.

Min ena lillebror heter Per och han är 16 år. Han duschar oftast mitt i natten och sitter vid datorn typ hela natten. Han går HIT på Bromangymnasiet och så. Han är jättttelång och har bruna ögon & brunt hår tror jag att han har också :p han brukar byta färg ibland, men sist jag såg han så hade han brunt i alla fall. Han är faktiskt rätt så snäll men det var inte förut... men det var inte jag heller! Han är en jättebra morbror till Maja i alla fall :)

Min andra lillebror heter Tom och är 8 år. Han bor hos min pappa. Vi har inte samma mamma så vi är halvsyskon, men det är inget som jag tänker på eller så. Han är kort och har mörkblont hår & har blåa ögon. Han största intresse är nog jakt, han älskar att sitta framför datorn och spela jaktspel och han pratar nästan jämt om jakt eller om star wars :p Men snällare människa får man faktiskt leta efter och man får nog också leta efter en latare människa än han :p

Min lillasyster heter Ronja och är 6 år. Hon bor också hos min pappa och vi har inte samma mamma. Hon är ganska lång för sin ålder tycker jag och hon har bruna ögon och ljusbrunt hår. Hon är mest med sin kompis Matilda men om vi är där så är hon med mig eller med Maja. Hon har blivit en liten bestämd sak och lite bitchig kan man väl säga. När jag var gravid sa hon till mig ; Sara, du vet väl att du är fet?! Hmm, snällt!

Så ja, dessa är mina syskon :)

♥ enbrarubrik?

Var och handlade med min lilla familj idag också gick vi på stan och köpte present till lilla Douglas :) sen fick jag ju träffa lill-killen också, så söt! :) Skulle vilja ha 1000 till såna små och söta bebisar :D Haha. Men i alla fall ska vi åka och hälsa på dem så fort vi har flyttat och kommit iordning och dem har fått varit föräldrar ett tag och vara lite ensamma. Kan bli väldigt mycket besök i början ! :)

På måndag skulle han som bodde i lgh förut lämna i nycklarna och så förhoppningsvist kan vi hämta ut nycklarna då också. Skulle ju varit underbart!

♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Idag hade jag på mig strumpor från marknaden förra året, trosor från Abbe & Hebbe, amningsbh från kappah,l jeansleggings från Abbe & Hebbe, Linne/Klänning från Gina Tricot och tjocktröja från Gina Tricot. =) Duktig jag är på att komma ihåg va?! ;) Även att jag märkt att kläderna börjar bli lite för stora, måste dra upp tightsen hela tiden och så. Härligt! :) Jag tänker inte ta nå kort på min vackra outfit för jag orkar inte och har ingen lust.

♥ bränt en massa pengar.

Har varit i Sundsvall och bränt en massa pengar, eller inte så jävla mycket pengar ändå men tillräckligt :D
Vi köpte:
Tv 32 tums - 1990:-
Tvbänk - 449:-
Soffbord - 199:-
Taklampa - 79:-
2 advensstakar - 29:- x2
Långa tändare - 10 :- x2
Skärbrädor - 17:-
Barnbestick - 12:-
Hörnskydd - 39:- IKEA FAMILY-pris
2 tavelramar - 29:- x2
Gardingstång - 10:-

Tror att det var allt faktiskt, nu har jag en massa nytt till lägenheten som vi får flytta in i på måndag, lovely! Nu ska jag gå till min underbara dotter och försöka få henne att sova en liten stund i alla fall!

♥ Dag 9 – Min tro.

Jag vet inte riktigt vad min tro är, men jag tror i alla fall på ett liv efter döden. det gör jag faktiskt, men ja.. mer vet jag inte ! haha :D

♥ tomörrow.

Imorgon när vi alla har vaknat, gjort oss i ordning och sånt så ska vi vidare till Sundsvall och köpa tv, tvbänk och soffbord. Jag ska försöka leta gardiner också! Så mysigt vi kommer att ha det :) Fast vi kommer ju inte åka om det är världens snöstorm.

jag har faktiskt ingen vidare lust att blogga, men jag skriver lite ändå :)

♥ Dag 8 – Ett ögonblick.

Ett speciellt ögonblick är ju självklart första gången jag såg min vackra dotter då hon låg på mitt bröst, fortfarande lite kladdig men ändå så himla vacker ♥. Det ögonblicket kommer jag aldrig att glömma, aldrig ♥♥

♥ Dag 7 – Min bästa vän.

Jag har faktiskt ingen bästa vän så jag vet inte direkt vad jag ska skriva. Men just nu tror jag faktiskt att Emil är den bästa vännen jag har, han är inte bara en pojkvän utan en vän också. Som jag kan prata med och så. Han, mamma och pappa är den enda jag litar till 100% på, faktiskt. Emil kan jag prata med och jag vet att han bryr sig, han står alltid på min sida även om jag skulle ha gjort nå fel.

Jag har haft en bästa vän, vi var bästa vänner i ca 8-9 år. Men sen jag fick Maja har vi bara träffats två gånger och när vi bestämde träff sist så skulle hon till stallet istället, så kan det vara. Hon skulle egentligen varit Majas gudmor men eftersom att hon inte hade visat nå intresse av att träffa Maja eller ens att fråga hur det var med henne så frågade jag om hon fortfarande ville vara gudmor men hon avstod då. Jag tycker faktiskt det är väldigt synd, för jag ville verkligen att hon skulle vara gudmor och jag ville verkligen att vi skulle fortsätta vara "bästisar". För hon har alltid varit en bra vän, jag har kunnat prata om allt med henne och vi kunde ha bråkat men ändå blivit vänner dagen efter. Jag har alltid brytt mig om henne och jag gör det fortfarande, jag kikar in på hennes blogg ibland för att kolla läget. Men, kanske det är så att man växer ifrån varandra tillslut?



♥ Dag 6 – Min dag.

Hittills idag så har jag varit på 1 timmes promenad, hämtat paket och skickat iväg ett brev. Sen har jag betalat hyran och varit hos emils mormor & morfar. Efter det har jag varit hemma och ätit mat. Min bror Per är här också ska min mamma och min pappa komma. Sen ikväll ska vi iväg till emils mormor och morfar och kolla på desperata hemmafruar :) Sen har jag packat idag också har jag självklart varit med min underbara dotter!

♥ ett mål.

Nu har jag kommit fram till ett bra mål för mig. Innan jag tar studenten så ska jag har gått ner minst 10 kg, jag ska bara ha gjort det! Jag behöver gå ner dem där 10 kilona. Så detta är ett mål för mig och jag hoppas, verkligen hoppas på att jag klarar det! Går jag ner 10 kg så är jag nöjd, går jag ner 12 kg så är jag väldigt nöjd! :)

& hittills har det gått bra med att bara fika 2 ggr i veckan, vart bjuden på fika igår men jag rörde det inte ens=)

♥ för lite mjölk?!

Maja har nästan alltid bara vaknat 2 ggr på en natt, men nu har det börjat blivit 3-4 gånger. Hon vill bara äta när hon vaknar sen somnar hon igen, men jag har börjat funderat på om jag inte har tillräckligt mycket mjölk så hon blir riktigt mätt?! Kan det vara så? Fast det kan ju vara Maja som är i en tillväxtperiod också men har ingen aning. Jag tänker inte testa med ersättning än så länge, om det fortfarande är så här nästa vecka så ska jag prata med BVC :) Jag hoppas inte min mjölk redan börjar ta slut! Hon äter ju inte så mycket på dagarna som hon gör på nätterna heller, på dagarna blir det ungefär var 4-5 timme ibland var 3:e, men på nätterna är det 2 timmars mellanrum! Jaja, det återstår att se!

Nu ska jag mata Maja i alla fall och sedan klä på henne och mig för att sedan bege oss ut på promenad! =)

♥ jag ska sy!

Var ut på en 2 timmars promenad med Maja idag, så härligt! :)

Sen har jag faktiskt gjort två uppgifter och skickat in dem till läraren, känner mig skitduktig ju! :) Men annars har jag inte gjort så mycket, borde väl plocka ihop lite här hemma men jag har ingen ork. haha! Men i alla fall var vi iväg på Jysk och köpte julklappar till Maja, vart en rosa sänghimmel med prinsesskronor på och sen hello kitty-tyg så jag ska sy påslakan, örngott och gardiner till henne :) Hoppas det går bra att sy nudå, men det tror jag faktiskt. :p
Sitter och letar på internet hur man ska sy så det blir nog bra!

Har nyss ätit en ceasar-sallad från donken, mums! :)
Jag tror faktiskt att jag ska packa ner skorna ikväll, men vart finns orken? :p