♥ jag har ingen aning om vad jag ska skriva som rubrik.

nu sitter jag hos mamma,har käkat frukost och duschat ska sminka mig snart. drömde en väldigt otäck dröm inatt och jag har drömt liknande drömmar förut med samma person som gör exakt samma sak. så jag måste försöka ta itu med det..

i onsdags var det en månad sedan du lämnade oss andreas & jag fattar fortfarande inte att du inte finns kvar bland oss längre.. jag tänker på varje dag, varje gång någon sladdar och varje gång någon sitter i soffan precis där du satt sista dagen jag träffa dig <3 hoppas du har det bra!

♥ livet inom mig.

 


Min och emils älskling <3


♥ i världens ände..

bor min mor :)

som ni kanske fatta så är jag hos mora min, ska äta mat här och kanske åka lite skoter. mysigt blir det iaf!

i fredags var det begravning för andreas, det var väldigt jobbigt iaf.. orkar inte utveckla mig så mycket mer om det faktiskt, kommer kanske sedan..

4 dagar kvar till ultraljud <3

♥ fullt i magen!

nu är det fullt i min mage både av mat & bebis :) haha!

jag har inte gjort så mycket idag, bara varit i skolan också har jag ju haft ett matteprov.. ingen aning om hur det gick men förhoppningsvist bra. ;p imorgon är det sista skoldagen för mig denna vecka för på fredag är jag ledig eftersom att jag ska på begravning.

nu ska jag kolla på Cops, förmodligen världens dåligaste serie men det finns inge bättre på tv just nu.

♥ jordgubbar och citron?!

just nu sitter jag och mumsar i mig jordgubbar och citron klyftor, knepig kombination men men ;P jag sitter även och jobbar lite matte och det går väldigt bra. jag hoppas verkligen att jag får G på provet på onsdag!



på fredag är det begravning för andreas och jag & min man ska dit, vi vart bjudna på minnesstunden efteråt utav andreas pappa. kommer bli väldigt jobbigt men det går nog bra ändå.. jag saknar dig andreas <3

aja, ska fortsätta med matten nu.

♥ 2 år och 2 månader.

Nu är helgen över, det återstår endast några timmar.

igår tillbringade de flesta av sin kväll framför melodifestivalen men inte jag, jag har aldrig tyckt om det och kommer nog aldrig att göra det. det är fruktansvärt tråkigt och ointressant och dålig musik! jag tillbringade min kväll i soffan också, fast jag sov istället.

just nu sitter jag och mumsar i mig fruktsallad, både gott och nyttigt (y) hoppas bebisen gillar det :) jag har faktiskt inte ätit så mkt godis i helgen, fyra såna här blå/rosa flaskor och 3 klubbor. har faktiskt inte ätit någe chips eller annat snacks heller. känner mig väldigt nyttig och jag funderar på att sluta med godis.

Idag firar jag och emil 2 år & 2 månader, ganska mysigt fast vi firar det inte. vi firar bara vid halvår och år.

om 11 dagar får vi se vem som har flyttat in i magen och jag hoppas allt är bra med han/hon, med tanke på att magen växer så borde det ju faktiskt vara nån där ;p

♥ hungrig, sötsugen & trött.

snart kommer min far och vi ska äta mat här hos, vet inte riktigt vad det blir men det blir nog gott tillslut. jag har lite ont i magen idag säkert för jag inte ätit ordentligt, men det är sån äcklig mat på skolan ;o nästan allt skolarbete klart =)

märks att min mage växer, en kofta jag kunde ha i december sitter som en korv på mig . hahaha :)

jag förstår inte att du är borta ante,  vi saknar dig <3