♥ Maja sitter i snön!












♥ En massa mat.

Idag har jag lagat en massa mat till Maja, det vart :

Frikadeller
Pasta med köttfärssås & grönsaker
Kött med grönsaker & pasta
Kött med grönsaker & potatis
Kyckling m pasta
Kyckling m potatis

Sammanlagt vart det nästan 30 burkar :D

Skita bra!

Ska röja lite tvätt snart eftersom att det inte fanns nån tvätt-tid idag så kan jag iaf sortera lite ikväll :)

♥ Älskade lilla dotter.

Igår blev Maja ett halvår, min underbara tjej! Jag kan inte fatta att hon redan är 6 månader gammal, åh vad jag älskar henne! :)

Var på säcken igår fyndade 4 bodysar, en mössa, ett par uteskor, en klänning och en babyvakt allt för endast 172:- :D Sen var jag på skoaffärn i Delsbo där hade dem 70 procents rea på massvis av skor, hittade ett par vinterskor till Maja inför nästa vinter, de hade kosta 399 men jag betalade bara 120 :D

Idag blir det väl inte så mycket gjort, Maja är fortfarande sjuk så det blir inget babysim imorgon heller jag vill ju inte göra det värre! :) Men vi ska åka och laga bilen iaf och sen städa och tvätta om det finns någon tid :D


♥ vi åker bort.

Imorgon åker jag & Maja hem till min mamma och stannar där tills på lördag, när vi kommer hem till stan igen så ska vi vidare på ettårs kalaset! :) Hemma hos mamma så ska vi hälsa på min mormor, gå på hälsomässa, säcken och nå mer vare ju.. Men jag ska äta god mat också ! :D

Jag ska nog väga mig också men jag tror inte jag gått ner något & har jag det så blir jag ju glad iaf :) Men jag är ändå nöjd som faktiskt gått ner 20 kg på 6 månader, jag har ca 4 månader på mig att gå ner 4-5 kilo eftersom att jag ska till mitt första mål i vikten till studenten!  :D Men jag ska erkänna att jag har varit dålig med promenader nu, har kanske blivit kanske en halvtimme varje dag nu, vissa dagar längre men jag ska försöka att gå minst 1 timme om dagen! :)

♥ en feberfri dag.

Maja har inte haft någon feber idag men hon har däremot inte sovit sen 10 idag, så hon är övertrött nu.. Jag ska sätta mig vid tvn nu och mysa med henne för hon är mammig, det går inge bra med pappa idag.. :p

♥ sjuklingar.

Här är lilla familjen förkylda förutom jag. Emil tycker synd om sig själv för att han är sjuk men han åkte på praktiken iaf. Maja är det faktiskt synd om, det är första gången hon är sjuk också rinner det snor hela tiden och hon har slemhosta, stackars min lilla tös. Men hon är pigg och leker som vanligt fast lite gnälligare bara + att hon matvägrar, så hon fick välling istället.

Idag fyller min lillasyster år, hon blir hela 7 år! Jag fattar inte vart tiden har tagit vägen, seriöst. Tyckte hon var en liten plutt nyss men nej, 7 år blir hon idag. Så vi ska dit och fira henne i eftermiddag och fika lite, eller ja.. det blir väl bara Emil som fikar men jag ska ta med mig smörgåstårtan som blev kvar så den kan jag äta :D

Förresten så har jag nog hittat klänningen som Maja ska ha på min student, jag kommer att visa er senare om jag "köper" den. ;)

♥ förkylning på g?

Godmorgon!

Idag känner jag mig inte lika äcklig haha. Däremot så har jag ont i skallen, har haft det hela natten :p

Jag & Maja blir hemma i Iggesund idag, jag orkar inte fara in till stan eller någon annan stans heller för den delen. Plus att min lilla gofis har hosta och är snorig, så då är det bra att inte fara runt! Men vi ska ta en promenad efter Majas lunch, så hon får sova & jag får röra på mig!

Idag ska jag simma, likaså imorgon sen får det räcka för den här veckan! :) Vi åker till mamma på torsdag efter skolan och är där tills på lördag & sen på lördag eftermiddag ska vi till Ebba som fyller ett år! :)

Ikväll blir det att göra smörgåstårta fyllningar, Emil blir ju 21 år imorgon! :D

♥ blä

Ikväll känner jag mig extra fet och äcklig, ful & värdelös.. Jag skulle så gärna vilja äta upp chokladen som ligger i kylskåpet men då skulle jag ju känna mig misslyckad mitt upp i allt, så det får va. Jag tror jag lägger mig för så kanske jag är på bättre humör imorgon!

Idag dök Majas andra tand upp :) Jag blir så stolt! Hihi. Hon är så himla vacker min dotter alltså så sjukt vacker, finns inget vackrare barn! :D <3

♥ Vad bjuder den här dagen på?

Godmorgon!

Vi vaknade klockan åtta idag men hade kunnat sovit mycket längre.. ;)

Maja matvägrade mellanmål 1 & lunchen igår och idag vägrade hon äta gröten, fick i henne 2 skedar tror jag, hon vägrade att ta bröst också så inte vet jag! :) Men ska erbjuda henne mellanmål 1 nu snart :) Halv elva tar vi bussen in till stan, jag måste köpa nå fint presentpapper ju, Emil fyller ju år på onsdag & min lillasyster fyller år på torsdag & sen på lördag blir ju Ebba 1 år! :D Stortjejen! Maja blir ett halvår samma dag som Ebba blir ett så jag måste köpa en liten present till Maja också, hihi. Vi ska också till skolan en sväng & gå igenom en redovisning inför nästa vecka.

Vi har ju babysim idag med och då ska min mamma följa med istället för Emil, han är inte så förtjust i babysimmet haha. Men iaf, så sa ledaren att Maja kanske skulle få dyka idag!! :o

♥ mensen..

Med dem ppillerna jag har så ska min mens försvinna fast den har inte gjort det ännu men det kunde ta upp till ett halvår innan mensen försvann. I början hade jag mens i stort sett varje vecka, men nu har jag varann vecka plus att jag inte alls blöder mycket så det kanske är påväg till att bli bättre?!

För annars tycker jag att ppillerna är bra! Med de som jag åt sist så gick jag upp ca 20 kg utav och det vill jag inte så därför är jag ganska nöjd med dem jag har eftersom att jag fortsätter att gå ner i vikt. Så jag hoppas att mensen kommer att försvinna snart! :)

Angående vikt, jag är endast 4-5 kg ifrån mitt första mål. :)

Jag har samma matregler & simmar 2-3 gånger i veckan & jag har fuskat en gång bara på nästan 2 månader! :D Jag vill ju verkligen ner i vikt så därför är jag stenhård mot mig själv på veckorna. Har till och med tagit bort mjuk bröd samt äter fiberhavregrynsgröt till frukost & oftast sallad eller soppa till lunch. I början var det jättesvårt att sluta med allt sött & snacks & bara äta en dag i veckan eftersom att jag är en GODISGRIS men nu har jag för det mesta inget sug på veckorna! :)

♥ ett år sen.

I fredags var det ett års sen vi fick se våran vackra dotter första gången i magen <3
Vi har älskat dig sen första stunden, du är våran ögonsten.

Då var jag gravid i vecka 15 (14+4).


♥ ny header & nya färger! :)

Som ni ser så har jag en ny header & nya färger här på bloggen & det är tack vare min underbara vän Carro! :)

Idag har jag haft besök utav en blivande ung mamma & hon har fått prata av sig lite & jag har gett lite tips & sånt! :) Jättekul att kunna hjälpa till även fast det bara är lite hjälp! :) & till er blivande unga mammor - Ingen kan bestämma över er, vill ni behålla barnet så gör ni det. Det är faktiskt ett liv och DITT barn. Allting kommer att lösa sig tillslut, det finns mycket hjälp man kan få! Och man är inte en sämre mamma bara för att man är ung :)

♥ Klännings-problem :)

Jag tar ju studenten till sommaren & klännigen jag ska ha på studenten är redan klart, men sen är det ju faktiskt så att min prinsessa måste vara superfin då också (fast det är hon ju jämt)! :) Hihi, jag håller på att kikar runt på olika klänningar till henne fast har bara hittat den här än så länge.. Vad tycker ni? Ni får gärna komma med lite tips! :)

♥ Är man nå go eller? :)









Mammas lilla trollunge! Idag sa hon Mamma riktigt, hon säger mamma när hon är ledsen/trött men det har inte varit något riktigt mamma-uttal utan nästan men idag sa hon det på riktigt MAMMA! :D Blir man nå stolt eller?! :) Sen när jag satt vid datorn här i sovrummet & hon var i vardagsrummet, så kollade hon in till mig & jag kollade på henne och sa hej! Då sa hon HEJ tillbaka !! :D:D Fasen, nu börjar hon bli stor lilltösen <3<2

♥ 5 saker.

5 positiva saker med mig.

Är bra på att vara mamma åt min Maja.
jag är bra på att lyssna (tycker jag iaf).
jag är bra på att kunna leva mig in i andra upplevelser & känslor.
Jag är grym på att baka & laga mat.
Jag ser allt (nästan) från den ljusa sidan.

5 negativa saker med mig.

Jag blir lätt irriterad.
Jag glömmer bort att borsta tänderna på kvällarna ibland.
Jag tål inte för mycket kritik.
Jag väger för mycket.
Jag är glömsk.