10 saker som jag inte tkr om.

Katter
Hundar
Människor som verkar vara normala men är egentligen dumma i huvudet.
Människor som inte fattar att man lever ett helt annat liv när man har barn.
Emil när han somnar då vi ska kolla på film.
Att jag har mens och är chokladsugen men inte får äta choklad.
Att jag säkert har gått upp 4 kg den här sommaren, jag vågar inte ställa mig på vågen.
När andra människor bara tar & tar utan att ge tillbaka.
När andra människor tar en för givet.
Att Maja ska börja dagis om lite mer än en månad.. :(

Världens finaste & sötaste tjej!

Min lilla tös har blivit en liten klätterapa, hon försöker att klättra upp på allt & överallt typ hela tiden. Idag när jag höll på att möblera om i vardagsrummet så hör jag Maja säga; Mamma, Mamma. Jag vänder mig om & vart är hon?! Jo då har busungen klättrat upp på tvbänken och satt där som ett litet ljus <3 Haha, jag kunde inte låta att bli att skratta åt henne. Jag har tagit bild så ska lägga in det senare, men det blir nog på söndag men det kommer i alla fall :P



Maja har också varit väldigt snäll mot sin mamma i två dagar, hon har somnat helt utan tjafs eller gnäll innan halv åtta på kvällen och vaknade i torsdags 8:45 och idag 9.10, det kallar jag lyx! ;)

Just dt ja, hon hade ju feber i början på veckan och matvägrade, märkte sen att det var tänder som gjorde ont för ibland när hon drack ur flaskan eller tugga på mackan så började hon att gråta stackarn :( Men nu är hon bra igen och äter som vanligt! :)

Mmmm.

Hej!

Dem senaste dagarna har vi plockat ur Tainas lägenhet, det tog sammanlagt 3 dagar tror och det var en massa skrot men också en del fina saker. Min lillebror berättade för mig förut att Taina hade velat att jag skulle ta möbler och sånt därifrån så det har jag gjort också. En del som påminner mig om henne och en del som jag behöver.. Synd att man får tag i dem sakerna på det här sättet..

I alla fall så har jag inte orkat blogga och är inte heller på blogghumör, vet inte alls vad jag ska skriva om eller nånting!! Jag är också sur och less för jag mens, hatar det.

Menmen, morgondagen bjuder antingen på en baddag, båtdag eller stan på dagen sen mot kvällning är det gokart som gäller. Lugn, jag ska inte köra! Jag funkar inte så bra ihop med gokart.. Sen blire förmodligen hem till mamma och grilla, vi har inte bestämt oss ännu.

Bilder: Gokart!




















Dagen efter var vi på saftkalas ;)


Tradera!

Länk till kläder som jag lagt ut på tradera! :)

http://www.tradera.com/NY-kjol-five-season-strl-42-KOP-NU-FRAKTFRITT--auktion_340350_136762971

http://www.tradera.com/NY-Skjort-tunika-GINA-TRICOT-strl-38-KOP-NU-FRAKTFRITT--auktion_162403_136763481

http://www.tradera.com/Jeans-LINDEX-strl-40-KOP-NU-FRAKTFRITT--auktion_163102_136763832

Bobby Car

Till er med barn från 1 år, hade tänkt köpa en sån här till Maja i present men sen tänkte jag att hon kanske inte kommer att börja leka med den för ens om ett halvår eller så?! Hur är det med eran barn? Är det bättre om man köper den till julklapp eller så? :)

Rearea!

Igår blev det ju Sundsvall för oss. Kom hem lite presenter tills Maja fyller år och en present till lilla Nils samt lite kläder åt mig själv :D Nu behöver jag bara köpa en storasyster-present till Ebba, tips någon? :)

Till mig blev det
Mjukisbrallor 99:- ord. 149:-


En jeansklänning 50:- ord. 299:-

Typ Baggyjeans 20:- ord. 299:- ( det kan man kalla rearea!)

3 par trosor 87:-/alla ord. 69:-/st. Saknas ett par turkosa på bilden!



Gud vad jag älskar rea alltså! :)
Blev två bodysar till Maja också, för 34:-/st. Billigt Billigt :)




1 månad kvar

tills får vi en liten ettåring här hemma! Tiden har gått sjukt fort men dt är ändå helt underbart.

10 månader
Går med stöd
Står överallt
Kan också orden ; hej, tack och vovvov (hund & katt), namnam (allt som kan ätas)
Stöka till!!
Klappar händerna
Slängpussar
Dansa
Äta själv med händerna
Dricker helt själv ur flaska, till och med vällningen.
Tagit sina första steg!!!
Leker jättebra med andra barn, trodde inte att dem kunde det så tidigt men det kan dem ju!
Öppna lådor & skåp, tyvärr min garderob också.. ;p
Update: Hon kan klättra i trappor och klättar på saker (ni har väl sett matvagnen?) Hon har kunnat det ett bra tag med glömt bort det totalt :p

11 månader
Går mot möbler
Går helt själv lite längre bitar.
Ord ; Maja, ajaj,
Kan låta som en bil
Slutat med välling på kvällen
Kramas
Pussas
Försöker att äta själv med sked men har inte riktigt förstått ännu.
Kan kittlas, hon har kunnat det ganska länge sen hon var 6 månader kanske? Men har glömt bort att berätta det :)

Just nu är min 11 månaders dotter sjuk, hon åkte på hög feber när vi var i Sundsvall igår. Imorse var febern borta med hon var gnällig och matvägra så den kanske är påväg igen.
Kommer bilder sen!

En bra vecka med fina syskon.

Mån-fre tillbringade jag tillsammans med mina 4 underbara syskon 37 mil bort från mitt hem. Det har varit jättekul att varit tillsammans med alla syskon samtidigt speciellt att fått varit med Kim som jag inte träffat så mycket & saknar något så jävla mycket! :) Trots den hemskt jobbiga dag vi hade i fredags så har det varit skönt att få tid till att umgås tillsammans..
Vi har mest tagit det lugnt och fiskat, blev inge bad eftersom att vädret inte var soligt.
Jag har träffat en massa släkt till mina syskon som det varit aslänge sen jag träffade, men gud vilka underbara människor det är!




Mina fina syskon, allihopa samlade! :) Jag älskar er <3
Mi

Tårarnas dag.

I fredags var det begravning, det brast för mig redan innan jag kom in i kyrkan, när jag såg likbilen. Då grät jag & slutade inte för ens en bra stund efter. Men begravning var fin, så fin som en begravning nu kan vara.. Men mina syskon hade valt ut två jättefina låtar som verkligen passade in på deras mamma. Det var Ted Gärdestad - Sol, vind & vatten samt Totta Näslund - Sex fot under. Verkligen jättefina låtar och på låten sex fot under så fick man en rejäl utankeställare.
Så en jobbig dag var det i fredags.. Vila frid Taina Müller, älskad & saknad! <3


Busfrö.

 



lilla älsklingen

Det här fina setet från Lundmyr of Sweden fick Maja av sin mormor, väldigt dåliga bilder men att fota någon som inte vill vara still går inte bra :p


Majas rum!


Städat!

Igår eftermiddag runt 5 - halv sex, så fick jag ett städryck. Dammsög överallt, sen tog jag itu med Majas rum som var hemskt stökigt.. Men möblerade om lite också flyttade jag in bolltältet till vardagsrummet istället, tänkte att det blir roligare för henne att leka där om vi också är nära. :) Sen skura jag lite golv, flyttade på soffan och flyttade på saker och sånt där. Så det var skönt att faktiskt vilja städa utan att det behövdes göra, eller lite behövs ju alltid. Men tänkte lägga in bilder på Majas rum sen så får ni se hur det blev :)

Sen när vi satt och kollade på tv så försvann kanaler helt plötsligt då vi kollade på tv, dem försvann bara!! Och har inte kommit tillbaka ännu men vi ringde till Tele2 och det hade blivit nå strömavbrott och kanaler skulle vara tillbaka idag :)

Idag skulle vi egentligen varit på stämman tycker jag, men jag vet inte. Just nu känner jag ingen lust för det men samtidigt skulle dt vara kul att träffa en massa folk :) Får prata med mamma senare, hon sover säkert ännu.
Annars blire nog börja packa idag eftersom att vi åker imorgon eller på tisdag.

Känner mig lite snällare

Efter att ätit lite godis & donken-mat så är jag på lite bättre humör, är bara lite lättretlig :p Och jag är ganska irriterad över att toa pappret tog slut, alldeles lagomt när man har mens ;) Men vi har varit på tre affärer idag och inte på någon köpte vi toapapper, men ska skicka ner emil på affärn så får han köpa nå billigt skit för det pappret vi köper annars finns inte här :)

Jaja, nu har vi i alla fall varit i stan jag köpte lite barnmatsburkar att ta med på resan samt lite juice åt Maja. Visste ni att coop har juice i festis-förpackningar?! :) Superbra tycker jag eftersom att jag inte vill ge Maja festis så är det ju bra att det finns med Juice i :D Märket på juicen är Extra och står bland festisarna & lättdryckerna, i alla fall här i Hudik.

Nu ska jag springa iväg på toan och sen sätta mig här igen, haha.



En resa med olika känslor.

Till veckan åker vi till mina syskons släkt neråt Örebro, längre bort till och med. Det ska bli en trevlig men samtidigt sorlig resa eftersom att Taina begravs då. Men jag ser verkligen framemot att träffas dessa trevliga och underbara människor & så ska jag ju visa upp Maja. Det är ingen utav dem som har sett Maja, förutom på kort. Så det ska bli kul det med också har det även tillkommit nya familjemedlemmar där som jag gärna vill träffa!

Begravningen ser jag faktiskt också framemot, det ska bli skönt att ta ett sista farväl utav hennes kropp. Jag kommer sakna henne otroligt mycket, för när hon bodde hos pappa & jag bodde hemma så var hon en förebild för mig och den bilden av henne är den jag kommer att komma ihåg. Men hon kommer att finnas kvar hos oss eftersom att mina tre småsyskon har en del utav henne i sig, både bra och dåliga sidor! :)