Slöare än slöast..

Usch.. Idag mår jag mycket sämre, har förmodligen svalt en massa slem så nu är jag illamående och känns som att jag ska kräkas när som helst. Det blir alltså ingen praktik imorgon heller.. Får bli en mysdag med Maja istället!
Ska försöka orka åka in till stan och handla lite sen när Emil slutat, typ mat och mysgrejer till helgen så att vi har hemma och slipper fara omkring i helgen.

Jag har iaf varit på körskolan, haft en körlektion och sen pluggat på körskolan. Nu är jag klar med faserna, repition och sluttest - godkänd på allt där så förhoppningsvist ska kunskapsprovet gå bra! :)

SÅ KUL

att man åkt på en hemsk förkylning första veckan av praktiken! Eller så hemsk är den väl inte men jag får inte jobba på grund utav infektionsrisken hos barnen på lekterapin. Menmen, jag vill ju för tusan inte smitta ner en massa barn som kanske redan är sjuka, det går ju inte. Imorgon blire ingen praktik och så får vi se på fredag, är jag som jag är idag så får jag vara hemma.. KUL! Jag som verkligen ville bli klar med skolgrejen på 4 veckor men nu kanske jag måste ha extra långpraktik för att jag är förkyld och inte får komma till praktikplatsen :( Jag som vill JOBBA & TJÄNA pengar.. Missförstå mig inte, jag är väldigt glad över att få vara på en bra praktikplats men jag vill börja kunna försörja min lilla familj bättre än vad jag kunnat..

Litet gnäll inlägg, för övrigt sitter jag här med rinnande näsa, slemhosta & värk i hela kroppen. Huvudvärken har jag fått bort tack vare treo, underbara treo. Har dock inte kunnat ätit normalt, igår blev det två frukter till frukost, ingen lunch, en macka & en bar till mellis och sen pizza till middag, onyttigt jag vet.. Idag blev det ingen frukost, ingen lunch, mellis blev en bar & vindruvor och sen middag blev tre pannkakor. Känner mig varken hungrig eller sugen på mat, jag som brukar vara hungrig typ jämt...

Men jag hade iaf halkbana igår och igår mådde jag verkligen pyton, hade värk i magen, ryggen, huvudet, feber & hosta men åkte iaf iväg på halkbanan. De flesta har sagt att det var jättekul men nja, så kul var det väl inte. Men jag kanske hade haft en annan upplevelse om jag mådde bättre. MEN jag var iaf skitbra på att bromsa. Fick köra 70km/h & skulle vi bromsa och väja, min kraschhastighet var bara på 37 km/h medans de andra brukade ligga på 45-50 km/h sa en av gubbarna där :)  Känns bra att veta att man är duktig på att bromsa !!



Aja, nu blire duschen & sen juice och lite frukt framför tvn!

4 veckor..

På måndag börjar min 4-veckors praktik, ska bli kul samtidigt som det känns ganska drygt att jobba heltid & det enda man får är 1050.. Menmen när det är den perioden är så är det slut på skola & allt och kaaanske man kan hoppas på ett litet körkort också? :) Usch, de börjar närma sig.. Så SJUKT nervös :p

Har sökt lite sommarjobb iaf på Iggesunds bruk (skrattar lite åt mig själv där), på rekryteringen och på lidl (skrattar lite åt mig själv här med) haha. Blir säkert att söka nån mer stans :) Spelar väl inte sån stor roll vart jag sommarjobbar huvudsaken man får in lite pengar :)

Min största kärlek..

är du ♥♥♥♥♥♥


Tokfrallan våran


Mammas duktiga tjej

Maja har blivit så duktig dem senaste veckorna. Hon kan nu peka på kroppsdelar & säga vad de heter iaf mage, huvud, näsa, mun, rumpa & fot :)
Hon har också blivit duktig på det här med städning och att hjälpa till, tex. när hon spiller så säger hon "torka" och kan ibland springa på toaletten och hämta papper. Och säger man: Kan du slänga den här åt mamma eller Hämta en bok så kan vi läsa eller Gå till vagnen så ska vi gå ut sen - så gör hon det :) Gotjejen!

Men just nu är vi iaf hemma och är sjuka, eller Maja iaf. Hon fick ögoninflammation förra helgen och sen fick hon hög feber & nu har hon hosta. Men det är mycket bättre nu :)

Också var vi på BVC i måndags & hon vägde då 12565 g & var 84,5 cm lång!

Dejt med en underbar vän!

Imorgon ska jag & min fina vän Carro till Birsta & shoppa... UTAN BARN! :) Blir ju skönt och ovant på samma gång, det är skönt att slippa tänka "nu måste blöjan bytas, nu måste Maja äta, nu måste Maja sova och sånt där. Det tar så mycket extra tid samtidigt som det faktiskt är kul att gå nån annanstan och shoppa med barnvagnen & det är ju himlans bra med vagn när man kan packa under & på den ;)

Men det ska bli kul :)

Sista skoldan.

Idag var det sista skoldan, varade i hela 2 timmar ;) Men det är skönt att det snaart är ett avslutat kapitel, bara praktiken kvar nu.. Jag längtar tills dagen då körkortet också är ett avslutat kapitel och jag kan slappna av lite. Just nu är det för mycket för mig och det märks på kosten, oftast äter jag alldeles för lite mat än vad jag ska vilket gör att jag inte är på bra humör och tappar motivation. Jag orkar inte tränar eller ens gå på promenad. Men det ska bli ändring på det, jag vill verkligen ha bort magen men när man verkligen har kämpat mer än ett år & den ändå ser exakt lika degig och tjock och ful ut så blir jag omotiverad.. Men jag ska ha bort den!

Till veckan ska jag:
Måndag - Promenad + plankan
Tisdag - Simma + plankan
Onsdag - Promenad + plankan
Torsdag - Simma + plankan
Fredag - Promenad + planka
Lördag - Promenad + planka
Söndag - Endast planka? Kanske promenad.

Plankan tänkte jag göra kanske5x50sek, till att börja med, sen öka varje dag.. Kan ju inte börja för hårt liksom ;)


Mor&dotter-kväll

Ikväll är jag & Maja pappafria så vi ska ha en myskväll med kladdkaka, chips, pollysar, festis & cola zero! :) Så mysigt med såna stunder, ska försöka ta nå kort om Maja går med på det dvs.. Haha :)

Förresten har hon slagit i näsan på dagis idag, typ skrapat upp den.. Det ser ut att göra så ont men det verkar inte som så på Maja iaf, så det är väl tur det :)

Me&I - molntröja

I'm in looove with my new tunika!


Dåliga bilder men en sjukt fin tröja, köpte den på en facebook sida för 60 kr med frakten & den är superfin! :D Är meningen att det ska vara en tröja men det var för lång för mig båda på längden & på ärmarna men det gör inget, det får bli en tunika istället :D