Maja-bilder från helgen.




















Motivationen..

Det är många som frågar var jag får motivationen till att träna och försöka äta bra & jag kan inte mer än att säga att det är tack vare min tjocka deg-mage. Hade ni andra haft den så hade ni gjort exakt samma sak & förmodligen haft samma motivation som mig, haha! :p Haha, men det är faktiskt största delen till att jag försöker att komma i form. Jag trivs bra med mig själv annars men magen förstör allt..


Idag blev ju tösen åtta månader, att tiden går så jävla snabbt då! :) Måste lägga till lite i listan jag gjorde här om dan :p

Kan stå med stöd (om hon vill)
kan ställa sig upp
kan krypa framåt & bakåt
kan sitta helt själv lääääänge
kan sätta sig upp själv (samma här, om hon vill)
kan säga mamma & pappa, ibland låter det som att hon säger ;hej, tack, napp. Men jag vet inte om det bara är joller eller början till tal :p
Sover nästan hela nätterna, ibland vaknar hon en gång & ibland ingen gång.
Har slutat helt med att äta på nätterna.
Äter för det mesta riktig mat.
Börjat sovit på mage, med rumpan putandes i vädret.
Öppna och stänga luckor/dörrar, om dem inte är helt stängd förstås hon når ju inte upp till handtaget.
Kan rörelserna till imse-vimse spindel.
Börjar förstå hur man vinkar och gör det ibland.










Bilder på mina 8-månaders underbara dotter! Som ni ser så är hon helt fokuserad på allt annat som händer än mig och hon vägrar sitta riktigt i vagnen. Hon ska sitta helt rak och hålla i bygeln och kolla runt överallt. Jag tänkte att man kanske skulle testa ha henne framåt för att se hur hon sitter då, fast jag vill helst ha en mot mig men om hon sitter rätt och still framåt så är ju det bättre för henne! Hon får ju faktiskt se allting då också, svårt!



Simmat.

Har nyss kommit hem från att ha simmat lite, jätteskönt var det & det var nästan inga där från början :)
Nu återstår bara den dagliga promenaden, får se om jag tar den själv ikväll eller tillsammans med Maja mitt på dan. :)
Vi ska strax åka in till stan & fixa nånting, emil sa att vi skulle dit så det är väl bara att haka på han.

Matintag 25/4

Tänkte dela med mig om vad jag äter på en dag, kanske under någon vecka?!

Frukost:
1 stort glasvatten
1 mosad banan med ca 1 dl lättyoghurt.

Lunch:
1 stort glas vatten + en halv 0,5 liters flaska med vatten.
Kycklingfilé m. tomater + smörgåsrån

Mellanmål:
En halv 0,5 liters flaska med vatten.
Kiwi + en ostfralla

Middag:
1 stort glas vatten.
Kyckling nuggets m. tomater & gurka.

Kvällsmål:
1 banan, 1 äpple + smörgåsrån

Jag brukar faktiskt inte äta mellanmål men eftersom att jag skulle träna idag så gjorde jag det! Sen måste jag berätta för att frukt & grönsaker räknar jag inte som nå kalorier utan det tycker jag att jag får äta hur mycket jag vill utav :)

Svettigt!

Har haft en riktigt bra dag tycker jag! Maja vaknade vid åtta & klockan nio var vi på promenad. Det var sjukt härligt väder och solen brände! Det vart en promenad på 1,5 timme, underbart! :D Sen kom vi hem och lekte lite sen blev det lunch, kyckling! Det gillades utav oss båda :p

Sen har vi mest varit hemma och suttit på balkongen, eller ja det blev en till kort promenad så att Maja fick sova lite :) Vid halv fem åkte vi till stan för jag skulle ju dansa lite Zumba :D Dem hade lagt till steg och ändrat lite men det gjorde inte så mycket, tyckte att jag blev lite svettigare bara ;) Men det var sjukt skönt att röra på sig efter den här långhelgen kan jag lova :p

Idag har jag varit sjukt trött och på eftermiddagen frös jag & sen somnade jag på soffan i en timme.. Jag hoppas inte det är någon sjukdom eller liknande för det pallar jag inte :p Men i alla fall, imorgon blir det simning efter man har vaknat och sen vettefan, emil sa något om att vi måsta fixa något i stan så får väl bli det då :p

Härliga morgon! :)

Här har man vaknat utan att bli väckt liksom, Maja ligger fortfarande och sover. Hur skönt som helst att vakna i sin egna takt ;p Jag funderar på om vi ska äta lite frukost och sen tar vi nog en promenad i det fina vädret, ja hon måste ju förstås vakna först! Man kan ju inte sitta inne för sjutton ;p

Idag så börjar jag ju om igen och jag känner mig riktigt peppad! :D Kommer bli kul att röra på sig och äta bättre, kan ju lova att man inte har ätit bra denna helg haha. Har ätit godis typ hela tiden :p Jag avslutade helgen med en daim-strut! :D


Nytt som behövs åt mig

Nu när sommarn börja närma sig så behöver jag lite nytt i garderoben & det som behövs är:

Ett par låga tygskor
Ett par höga tygskor
Två par korta tights svart/vita.
Ögonbrynsfärg
Tunna linnen

Så det här jag ska leta efter när jag har betalat alla räkningar & sånt :) Kanske på fredag när jag & Carro ska ha en dag utan barn, vi ska göra stan & sen ska vi åka och simma tror jag att vi bestämde! :D Mysigt också ska det bli skönt och få lite extra energi! :)

Äntligen lite färg

Ja nu har man äntligen fått lite bränna, på armarna bara men det syns i alla fall att man har varit ute då :)
Vi har varit i via hela dagen och bara varit utomhus faktiskt, jag & Maja var iväg på en promenad & svetten bara rann av mig, det var så jävla varmt! Maja har busat i gräset och hållt på så hennes kläder var lite leriga och hon, så vi duschade tillsammans innan det var läggdags för damen!

Nu är jag sjukt sugen på glass, så jag funderar på att be Emil och ner & köpa glass eller så går jag ner sjäv. Får se!

Imorgon så kommer jag att börja som vanligt igen men jag kommer att vara hårdare på götta-dagen, jag får äta vilken mat jag vill som vanligt men jag får välja antingen godis, fika eller chips! En isglass får jag äta på lördag men ingen annan glass (om jag inte väljer fika då) ! Det kommer nog att bli svårast men jag tror de är värt det! Plus att jag börjar med simma två gånger i veckan nu (30 min x2)också, det blir då zumba två gånger i veckan & simning två gånger i veckan, fast jag får simma en gång också men då ska det vara en timmes simning :p Och jag får inte glömma att jag ska gå minst en promenad om dagen också! Förhoppningsvist så är mina sista kilon borta snart!


Blondare..

Jag har haft för mycket helg nu alltså, jag visste knappt vilken dag det var idag. Haha. Men Maja har sovit hela natten igen, somnade väl vid 19.00 och vaknade 06.30 :D Så duktig tjej! :)
Igår kväll gjorde jag håret ännu ljusare och nu har jag en bra färg för att bara lägga i pärlblond tycker jag, det enda som är att jag råkade lägga färg i luggen igen så nu är den ännu ljusare, men förhoppningsvist så försvinner det när jag lägger i pärlblond :)
Kan lägga ut en bild ikväll :)

Vi ska snart bege oss ut till via tydligen, vill ju vara hemma jag! Men det blir nog trevligt ändå. Vad ska ni göra idag? :)

Lite less på godis..

Idag var vi ju på påskmiddag, riktigt gott! Och sen blev det tårta men tösen åt all min tårta förutom marsipanen, den fick jag! :p Förresten är jag less på godis nu, känns som att jag inte gjort något annat än att ätit godis i flera dagar.. tror nästan att jag slutar med fuskhelgen imorgon, får se, för om det är varmt imorgon så vill jag nog ha en glass ;)

Maja fick en läragå-bil utav sin faster idag och det tyckte hon var intressant i alla fall :) Hon satt och lekte med den & helt plötsligt tar hon tag i bilen och ställer sig upp, duktiga tjejen! :D Sen stod och höll i sig i handtaget på bilen också men man måste vakta henne lite för rätt som det är glömmer hon bort sig och släpper taget ;) Haha, så har hon varit ett tag nu.. :p Att hon är så stor, hon blir ju 8 månader på tisdag. shit!

Majas utveckling

Kan stå med stöd (om hon vill)
kan ställa sig upp
kan krypa framåt & bakåt
kan sitta helt själv lääääänge
kan sätta sig upp själv (samma här, om hon vill)
kan säga mamma & pappa, ibland låter det som att hon säger ;hej, tack, napp. Men jag vet inte om det bara är joller eller början till tal :p
Sover nästan hela nätterna, ibland vaknar hon en gång & ibland ingen gång.
Har slutat helt med att äta på nätterna.
Äter för det mesta riktig mat.
Börjat sovit på mage, med rumpan putandes i vädret.
Öppna och stänga luckor/dörrar, om dem inte är helt stängd förstås hon når ju inte upp till handtaget.


Ja, det är väl det här som hänt på en månad ;p


Bilder på kläderna.


AC/DC-tshirt 99:- Åhlens, Piké-tröja 49,50:- HM, Prickig tunika 39,50:- HM, Bil-Body 79,50 :- Lindex, Lila byxor 79,50:- Lindex, Gråa byxor 69,50:- Kappahl.

Den gråa t-shirten handlade jag på säcken för 10:-

 

Jeans-jacka 15:-  & jordgubbsklänning 20:- båda från säcken ! :)


Glad Påsk!








Påskafton.

Idag är det ju påskafton och vi är bjudna på middag hos emils mormor och morfar med en massa andra släktingar till Emil :) Maja ska ha en superfin blå klänning m vita pricka på (egentligen en tunika, men tog en storlek större så hon kunde ha den som klänning) och vita tights till :) Har inte tagit på henne kläderna än eftersom att det kan hända att det blir så lortigt då :P

Igårkväll så gjorde jag och Emil fläskfile med fetaost-sallad till middag & GUD VAD GOTT DET VAR!! ;D Haha. Sen åt vi en massa godis och tittade på Harry Potter (jag måste ju vara störd).

Nu ska jag glo runt lite här på internet sen platta håret och sminka mig :)
Vad ska ni göra idag?

Shopping.

Jag vet att jag lovade er ett inlägg om tisdagens shopping till Maja men vi åkte till mamma på onsdagen så har inte tagit nå kort och sånt, men imorgon ska jag ta kort på kläderna i alla fall :) Har tillkommit lite mer också eftersom att vi åkte på säcken onsdag-kväll. Nämligen en hatt, en jeansjacka och en klänning! Jag hittade en jeans-jacka nere i förrådet också men den var det storlek 18 månader på och den var alldeles för stor, men nu hittade jag en i storlek 80 :)

Här kommer några bilder på Maja i sin nya hatt iaf :D








Påsk-present ifrån Mormor!

Det här fick Maja i påsk-present från sin mormor : Pyjamas, body, tights, tunika och strumpor!

Utav sin farmor fick Maja en massa mjuka lek-klossar som hon har lekt med idag!