Vår duktiga lilla tös.

Måste ju skriva om våran toa-träning som pågår för fullt här hemma :) Vi har ju erbjudit toalett/potta ett bra tag men nu börjar hon säga till att hon är kissnödig, att hon inte vill ha blöja, att hon vill vara nakenfis & att hon vill ha trosor. Så i söndags/måndags (gravidminnet här) började vi med att vara utan blöja då vi är hemma/där vi lätt kan gå på toalett och på bara på eftermiddagarna än så länge. Och på dessa dagar har det blivit EN olycka & den var pga av trots ;) Känner mig en aning tjatig som säger "nu testar vi kissa igen" men lika bra att lära henne. Vi börjar hemma lite smått nu så får vi se hur detta går! :)  Men tycker det har gått jättebra hittills!
 
Maja tycker inte om att sitta på pottan så den har vi tagit bort, sen hade vi en toa-stol med lite trapp på till henne men den ville hon inte heller ha - hon ska gå på toaletten! :) Känns bra att gå direkt från blöja till toalett.
Vi får väl se, kanske Maja är blöjfri när hon blir storasyster eller till sommaren? Spelar ingen roll, bara det känns bra för henne! :)






- Namn

- E-postadress (publiceras ej)

- URL/Bloggadress

Kommentar:

Kom ihåg mig?